balbocegim27 Deletedmom9823 tatildeydik üşüyordum sonra eklem ağrıları başladı dolorex falan icip onunla gecistirdim eve dönüp bi gün dinlendigimde zaten parmak uçlarım dahi sızlıyordu
Yasemin_in68 Deletedmom9823 Nası kabul etmiyo ay nolcak ya korona olup doğuracak olanlar ? özeller belki almıyordur da devlet kesin alır
Yasemin_in68 Dilekcnkn kız tadını çıkar uyuyabildiğin kadar uyu benden demesi bebe doğduktan sonra zaten uyuyamıcaksın
Dilekcnkn Yasemin_in68 İşte bacımm uyuyabilisem uyuycam arkadaşım 12′ye kadar uyuyor nasıl kıskanıyorum anlatamam istersem 6′da yatayım sabah 8 oldumu dimdik ayaktayım 😂 ee şimdi okulda açıldı geç yatsam dahi sabah 8 buçukta ayakta olmam lazım 🤦♀️
Yasemin_in68 Deletedmom9823 hamilelikte mi sevmemeye başladın normal de de mi sevmezdin uykuyu ?? heee sabah soracaktım sana benim bebe uyandı soramadım biz bu saatte bebekten dolayı uyanıyoruz da sen niye kalktın sabah sabah diye 😂😂
GulcanDongel yaseminkaplan maalesef olmadı, ilkinde çok ağır geçirdi ateş üşüme titreme boğazları şu topladı, öksürük aylarca gitmediydi, bunda hafif geçirdi bağışıklık kazandığı için.
Dilekcnkn Deletedmom9823 Belli olmaz valla bu işler hele bir doğurda ikinciyi, üçüncüyü sonra düşün ama sanki banada erkek olcak gibi geliyor 😂😂 sende erkek anası halini görüyorum 😂(nereden görüyorsam)
Deletedmom9823 Dilekcnkn yemin ederim ilk doktorum dedi bunu beni gördü direk tam erkek annesisin dedi😀
Dilekcnkn Deletedmom9823 😂😂 bazı insanlar belli ediyor kendini canım 😂 bende bu kız olur dedim ama yine bir paşa geliyor evde bir bayan benim 😂 kendimi yalnız hissediyorum
Dilekcnkn Deletedmom9823 Ahh ne demezsin beni sokağa atmazlarsa iyi valla erkek çocukları anneye bağlı olur derler ama kesinlikle hayır benim çocuklar babacı 😂 araba manyağı çocuklara galerici bir baba olunca ben direk atılıyorum 😂😂
Deletedmom9823 Dilekcnkn aşko üzdün:(( kız bişey sorcam bizm hastane 7200 e tamam dedi ya mesela doğumda son anda fiyat değiştirmezler inş
Dilekcnkn Deletedmom9823 Yok kuzum sanmam zaten girişte parayı ödüyorsun orada adını söylediğinde sana söylenilen fiyat çıkıyor ben resim çekmiştim zaten ama geçen sefer gittiğimde adımı söyledim hemen fiyatı söylediler 😊 tabi umarım doğum yaptıktan sonra başka bir sorun çıkmaz allah korusun yoğun bakımlık bir durum olsa bebekte zaten ücret alınamaz ama extra bir gece daha kalırsan falan alınır bence
Deletedmom9823 Dilekcnkn nereye adını söylediğinde fiyat çıktı gidip bende sorim bi baklım ne dicekler😀😀 çünkü ben ilk gittiğmde normal fiyat söylemişlerdi snradan gidip bht indirimi yaptırmıştım
Dilekcnkn Deletedmom9823 Aşağıda hasta yatış bölümü varya oraya git orada doğum fiyatlarını sor oradan alırsın ben ilk o şekilde yaptım bilgilerimi verdim, doktorumun adını kaç gebelik olduğunu falan ona göre yazmışlardı onlarda 😊
Ay-oy-me21 Deletedmom9823 siz kendinizi her ihtimale karşı iZole edin ama kanımca test vermesin sizin açınızdan doğum için hastaneler sıkıntı çıkabilir daha önceki postta okudum temaslı ve covidlilerin doğumlarını şehir hastanelerine yaptırıyorlarmış diye 🤔🤔
Deletedmom9823 Dilekcnkn happymom ailesi olarak bekliyorsunuz bigün bende buraya doğurdum diye post açıcam👻