MELOMEL Selam anneler. 38+4 üm. Normalde hiç midem bulanmaz birkaç saattir midem bulanıyo. Ve kendimi bugün hep halsiz hissettim. Ara ara ağrı giriyo ama gaz agrısı mı anlayamadım. Bebek de çok hareketli dünden beri. Mide bulantısı doğum belirtisi midir ???
shinemuu MELOMEL Sancılarla beraber mide bulantısı oldu bende. Ama doğum sancısı olsa anlardınız. Başka birşeye benzemiyor.
bebegimin-kokusu21 MELOMEL Doğum belirtisi olabilir canım hem günün de gelmiş biraz önce bir post okudum post sahibi arkadaş ta mide bulantısı şikayeti ile gidip 6 cm açıklıkla yatisi yapılmış ihmal etme bence endişe de yapma kavuşmasına az kalmış bence🥰
Ela20 MELOMEL tek başına bulantı ve halsizlik belirti olmayabilir. Başka sıkıntılarıniz var mı? Regl ağrısı gibi bir ağrı bel ağrısı dinlenince geçmeyen ağrılar
MELOMEL Ela20 karnım da ağrıyor biraz. Ama herkesin tarif ettiği gibi belli aralıklarla degil. Sürekli bir agrı var
seldaas MELOMEL bende 38+5 im bi kaç gündür mide bulantısı yaşıyorum doğumun yaklaştığına işaret diye okumuştum. Ama diğer belirtiler yok