bebisim-_00 Kızlar obez külodu aldım pazardan ennn büyük boyundan ben kilolu hamile kaldım da zaten.suan büyük iç çamaşırı bana çok rahat oluyordu derken 34haftalik oldum bu bile lastiği sıkmaya iz yapmaya başladı ay kilolu hamişler sizler ne giyosunuz
Seross10 bebisim-_00 73 kiloyum diğer çamaşırlar sıkmaya başladı gebe külodu aldım o iyi geldi göbek üstünde kaldığı için ama daha 19+5iz biz karın da yok ama diğer çamaşırlarım sıkıyor
Zeynepdogan bebisim-_00 au valla ben oyle kiloli hamile kalmadimda suan xxl giyiniyorum yani o bile olmuyo nerdeyse anlamadim gitti popom gobegimfen cok buyudu🤭🤭🤭
Zu_leyha Zeynepdogan aynen basenlerim çok genişledi benimde hamile yuksek bel kilotlar çok rahat oluyo birde bimden almiştim büyük beden pamuklu onlarla 29haftama kadar idare ettim en son 70kiloydum
bebisim-_00 birkedilianne Bende 95 im suan ama L asla olmaz bana valla xxxxl falan kaç bu külot bilmiyorum da En buyugunu giyiyorum
Sudeeee bebisim-_00 canım ben genellikle kasıklarımda tutuyorum bide son çare olmayan kilotlarımı yandan kestim kocam görmeden giyiyorum gün içinde valla sağdan bide soldan kestim lastiklerinden cunku ne alsam beş altı gün sonra olmuyo pentinin üçlü kilotlarından aldım ondan cok memnunum o kasıkta kalıyo ama sıkmıyo 😄 gün içinde de lastiklerini kestiğimi giyiyorum valla 😄😄
Medilifegun bebisim-_00 suwen kulotlarina bakabilirsiniz gebeligim boyunca 15 kilo aldım hala s beden giyiyorum bir ben asla yüksek bel giyemiyorum hep düşük bel giyiyorum
balbocegim27 bebisim-_00 86.6 ile hamile kaldım şuan 85 im gayet rahat oluyorlar bana 4 yada 5 no alıyorum pamuklu