Sedamamiasya Kızlar 200 mg progestan kullaniyorum ağızdan aliyorum 3 gündür kullaniyorum. Baş dönmesi yapıyo bi de halsizlik yapıyo mide bulantısı yapıyo sizdede oluyomu?
busraaa95 Sedamamiasya ben fitil olarak kullanıyorum gece yatmadan önce bir kere ilaçtan kaynaklı mı bilmiyorum ama uyku yapıyor sadece
zehranurr Sedamamiasya oral alınca yan etkileri olabiliyor doktorunuzla görüşün fitil kullanabilirsiniz belki.
YelizYildirim Sedamamiasya tedirgin olma vanım yan etkileri normal. Ben 8 ay kullandım ilk hamileliğimde. Yatağa tek başıma gidemezdim. Baş dönmesinden ötürü. Eve misafir gelirdi onların yanında bianda uyuyakalırdım. Oluyo böyle yan etkiler. Bi süre sonra bünye alışıyo
Aysemm34 Ben de kullanıyorum fitil olarak ama lekelenmem devam ediyor 5+4 deyiz. Sizde kahve lekelenme var mı ?
Sedamamiasya Aysemm34 canim benim 8. Haftda kanamam oldu kese disinsa kanama gözüktü somra progestan aldim bir gun kahve leke devam etti sonra kesildi
Sedamamiasya YelizYildirim Yaa demekki baş dönmesi normal ya sabah öyle başım döndüki yürüyemedim tedirgin oldum
blueberyy00 Sedamamiasya hepsini yapıyordu 2 hafta kadar kullandım ağızdan sonra bulantlarim çoğalınca vajinal almaya başladım doktorumun tavsiyesiyle
o1anneadayi Sedamamiasya bende 9 haftadır sabah akşam hap olarak kullanıyorum içtikten 2 3 saat sonra aşırı baş dönmesi ve uyku yapıyor uyumadan da geçmiyor bence bünye zamanla da alışmıyor hala devam ediyor çünkü fitil olarak koymaya korktuğum için de hap olarak devam ediyorum