Zero0 Cuma günü beta hcg 47.76 çıktı kaç haftalık hamile olmuş oluyorum.internete baktım 0-2 haftalık 5-50 arası yazıyor bu durumda iki haftalık mı oluyor 🤔 bu arada daha adetime 5 gün var geçen ayın 10 unda olmuştum
Denizyildizii Zero0 adet tarihini bu uygulamaya yaz kaç haftalık olduğunu söyler. Betayla belirlenmiyor
Dilekcnkn Zero0 Bende aynı en son 10 ocakta adet oldum, adetime 5-6 gün varken 13,4 çıktı , 5 gün sonra gidip keseyi gördüm tekrar baktırdım doktor isteyince 333,5 çıkmıştı canım sen son adet tarihine göre hesapla beta her yerde farklı yazıyor bence
nevamm1 Zero0 en son adet tarihinden hesaplanıyor canım o tarihte ilişki olup olmaması önemli değil yani uygulama 4.hafta gösteriyorsa ilişki 4.hafta önce olmuş demek değil mesela adetten 15.gun sonra yumurtlama olur genel olarak zaten siz yumurtlamadan önce hamile zaten kalmış olamazsınız ama bu şekilde hesaplanır mesela bazen geç yumurtlama olur adete 1 hafta kala yada 3 gün kala o zamanda hamile kalınabilir ama siz 3 günlük hamile değil yine 4haftalik hamile olmuş olursursunuz.bebegin gelişimini doktor bunu göz önünde bulundurarak takip eder zaten.
Zero0 Denizyildizii bu uygulamada 4 hafta diyor ama 4 hafta önce ilişki olmadı ki olsa da içine olmadı
Mom6272 Denizyildizii ben de anlamıyorum bunu nasıl belirleniyor acaba çünkü 6 haftalık diyor ama o zaman ilişki olmadı🤷🏼♀️
blueberyy00 Zero0 ilişki tarihine göre hesaplanmiyor yalnız son adet baz alınıyor o yüzden 4 hafta diyorsa 4 haftaliksinizdir hamilelik haftası sizin düşündüğünüz gibi hesaplanmıyor yani her halükarda son adet baz alınıyor ilerde eğer bebek geç döllenme yada gununden büyükse bebeğe göre takibi doktor söylüyor zaten
Zero0 Zeyyyn yani benimde anlamadığım sadece bu ay içerisin de oldu içine ilişki nasıl fazla çıkabiliyor haftası 🤔
blueberyy00 Zero0 yani onu öğrenme gibi bir durum yok sen biliyorsundur hangi tarihte olduğunu iliskinin onun dışında bebek şu tarihte dollendi diye bir tespit yapma yok yani
Zero0 nevamm1 çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmışsınız .şimdi çok iyi anladım 😊🙏🏻