Yagmuricenkiz Merhabalar, zaten bir süredir midem yanıyor ama beş gündür korkunç bulantım var. Çok kasılmam var. Bebek sürekli kendini topluyor ve çatı ağrısı yapıyor üç gündür çünkü aşağı iniyor. Asıl derdim bulantı. Sizce normal mi
Papatya-34 Yagmuricenkiz benimde bu zamana kadar hiç bulantım olmamıştı 37. Haftadayım bu hafta hep midem bulanıyor gece mide bulantıları ile uyanıyorum çok kötü
Lokay Yagmuricenkiz ayni benim de oyle . Afedersin yedigimi cikariyorum . Reflu yapiyor sanirim. Wc ye de cok cikar oldim. 35 deyim 34 den beri var bulantilarim.Nolcak bilmiyorum . Saglicakla gelsinler insallah🙏
Melosss1 Benımde sürekli toplanıyor bende miyde bulantısı yok ama ishal ve kaşıntı var acaba ne olabilir çok merak ediyorum 36+3 bende
Fatma160615 Bence çok normal bende 29 hafta boyunca kusmadım. Tiskinmedim şimdi kusmaya tiksinmeye başladım 😀😀
Yagmuricenkiz Fatma160615 ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamadım öyle böyle bulantı yaşamıyorum yani
ayfrklc0327- Mide yanması olduğu için bulantı yapabiliyor benimde oluyor elma ye bol bol çok iyi geliyor mide yanmasına kasımlardaki ağrıda bebek aşağı iniyor ondan olabilir enfeksiyon olabilir ağrı için dr unla gorus