Dilekgoksel12 Normal doğum? Sezeryan? Bir bilgisi olan varsa fiyat olarak yazarmısınız veya olan varmı?
Kereminannesiiiiiii Dilekgoksel12 ben medipol megaya gidiyorum doktordan doktora değişiyor ücret yarın ararsanız telefondan da veriyorlar ücret bilgisi
gamzosgamzos Dilekgoksel12 operatör doktorlar normal bilmiyorum ama sezaryen 3.100 muz zorunlu sezaryen benim gittigim doktor röyale seferli
tirtilinannesii Dilekgoksel12 Esenler Medipol Elif Başol takipliyim 34. Haftamdayım hamileliğimin başından beri Elif Hanım takipliyim muayane ücreti 145₺ güncel doğum fiyatı ise Normal doğum 2100 sezeryan 3150 ama hastanedeki her doktorun doğum ücreti değişiyor 🍀
Dilekgoksel12 tirtilinannesii Bende elif basolun hastasıyım 36 haftalık oldum soramadım bugünnde kontrolum var dı
Bademcim Dilekgoksel12 merhaba nasıl bir doktor acaba ? 30 haftalık oldum doktora hala karar veremedim
tirtilinannesii Dilekgoksel12 Bu arada doğum ücretine bebeğin ve annenin doğumdan sonraki ilk testleri,sezeryan doğum ise 2 gece normal doğum ise 1 gece kalma ücreti dahil sadece sezeryan doğumda covid testi istiyorlar o extra ücrete giriyor
Dilekgoksel12 Bademcim ben gerckten cok severek ve isteyerek gıdıyorum cok ıyı doktor hem morel olarak hemde doguma destek olarak cok iyi etrafımdaki cogu tanıdıklarım oraya gıdıyo Bende onların sayesinde gittım hıc pısman olmadım ve degıstırmeyı dusunuyorum
Dilekgoksel12 tirtilinannesii anladım cok tesekkur ederım zaten cumartesi kontrolum yıne var bakalım ne olacak Allah hepimize kolaylık versin
tirtilinannesii 07-02-2019 arkadaşım pendik medipol doğum yaptı 175₺ kovit test ücreti ödedi o konuda çok bilinmezdeyim açıkcası
07-02-2019 tirtilinannesii onu bılemem esenler medıpol e gıdıyorum doguö ıcretının ıcınde demıslerdı sorduğumda