evlatkokusu0806 13 haftaya girmek üzereyim ben hiç bişey hissetmiyorum normal hayatımda nasılsam şimdide öyleyim tabi 11 12 13 haftalarda böyleyim diğerleri çok fena geçti
Gul4001 evlatkokusu0806 10+1 bende de hiçbir şey yok bel ağrısı dışında. Salı günü kontrolüm var onu bekliyorum.
Yagmur00 evlatkokusu0806 ben seyırme kalp gibi hissettim herkes bana dedı o bagırsaklalarındıe sen yanlıs anlamıssındır dedı ama bence bebegım di oo
Mamasita Bende şuan 12+4 üm sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum bulantılarım geçti korkuyorum bende acaba bebek iyimi diye Çarşamba kontrol var
evlatkokusu0806 Gul4001 ben 10.haftanın sonuna kadar ölüp ölüp diriliyordum günde 3 4 5 kere çıkarıyordum
Feyzaveannesi Ysmmmnn Benim de ikinci gebeliğim 12.haftaya gircem daha tık yok. 10.haftada karnım seğirmişti ama bebek olmadığını adım gibi emindim. Şimdi de gün boyu elim karnımda ama tık yok daha
Sevilss evlatkokusu0806 20 li haftalara kadar bebeği hissetmen çok zor anca bağırsak hareketlerini falan hissedersin. Miden falan da bulanmıyorsa şükret böyle devam etsin yoksa perişan oluyor insan
Goksugul evlatkokusu0806 18. Haftamda bebeği hissetmiyorum diye ağlayarak gece doktora gitmiştim doktor beni kovmaktan beter etmişti zaten bu haftada hissedemezsin niye geldin diye 😂😂 insan en çok o haftalarda kaygılanıyor gerçekten hiçbi şey hissetmiyorsun
evlatkokusu0806 Goksugul yaa 😅 bende bazen agrı giriyor alt tarafa öyle birde tansiyonum hızlı düşmeye başladı öyle var var diyorum 😄
Bbuse12 evlatkokusu0806 dönüyor hafif tekmeler atıyor böyle itiyor sanki ama tabi dışarıdan göremiyorum daha. Gece uyanıyorum hareketlerden
BBYaman evlatkokusu0806 imkansız 13 te hissetmeniz daha kucucuk 20 ye dpgru hissedersiniz 17-18 gibi cok hafif
Gizemmihra evlatkokusu0806 14 haftadayım zayıf biriyim ve Karnım çıktı biraz tabi dışarıdan anlaşılmıyor geçen gün yürüyordum sonra sanki sağdan sola bısey kaydı gibi oldu karnımda durdum elimi koydum hissettim gibi karnıma bakıyorum bazen ayakta iken sanki karın bölgemde hafıf hareketlenme var gibi hissetme olarak yok