Tbd Kızlar 39 haftalık hamileyim sonkez doktoruma gitmk istiyorum ama tandevu yok. Randevu almadan gideyim diyorum ozmnda doktorumun olmama ihtimali var . Murat epözdemir doktora giden varmı veya varsa bu haftalarda randevunuz varmı bende o gün hastanede olduğunu bileyimde gideyim
minikane21 Tbd gece acilden gidin genelde o nöbetçi oluyor. Ben kendisini pek sevmem o yuzden özellikle gece bisey olduğunda gidince insallah yoktur diye dualar ederim
sessiz_oyuncu Tbd 2018 yılında mehmet özgür gelen’e kontrole gdiyordum 39 haftadan sonra beni doğum haneye yönlendirdi son 1 hafta hep doğumhanede alttan baktılar. Doktor muayne etmiyodu artık.
Tbd minikane21 sormamda sakıncası yoksa ilgisizmi buldunuzda sevmiyosunuz. Çünkü benimde doktorum şuan memnunum ama doğumda falanmı kötü
minikane21 Tbd ben kanama ile gittim 6.haftada bana bu bebek yarin da düşer 1 hafta sonrada dedi ve ilac verdi yolladı. Neyseki bebeğim durdu ve yerlesme kanaması olduğunu sonradan öğrendik. 19.hayatda kasık ağrısı ile gittim yine o vardı bana dediki acilman var bu bebek bu geceyi çıkaramaz doğar seni araştırmaya sevk ediyorum dedi neyse ben ağlaya ağlaya zeynep kamile gittim ne açılma vardi ne bisey bebeğinde gayet iyi dediler tabi çok üzüldüğüm ve ağladığın için müsadede kaldim 1 gece serum yedim.
Tbd sessiz_oyuncu öyle ama çoğunlukla doktorum olmuyo o yüzden hitmeden hastanede olduğuna emin olmk istiyorum
sessiz_oyuncu Tbd randevu yok ben 1 aydır takip ediyorum her seferinde kaçırıyorum 🤪 bi türlü yakalayamadım. 😊 inşallah bulursun.
Merveyrlky Bu kadar ilgisiz, tavırlı, hasta ile iletişim kuramayan bir doktor görmedim. Ters ters cevaplar verip sinirlerimi alt üst etti.. İlk defa gelmiştim ama daha Allah düşürmesin…