MerveZMC Hanımlar selam, ben böyle ticarethane görmedim, muayene ücretleri 195 TLye çıkmış güncel doğum fiyatını bilen veya doğum paketi alan var mı ? Max 8 güne doğumum olacak doktor ve hastane değiştirmeyi düşünüyorum … bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
gizemm08 MerveZMC merhaba Duygu hanıma mi doğum yaptınız memnun kaldınız mı ilgisinden bilgi verebilir misiniz rica etsem
CeynoO MerveZMC Benim muanemde 200 lira . Ama yapcak bisey yok tum yengelrim ayni doktorda dogum yapti baska doktora guvenebilirmiyim blmiyorum
MerveZMC CeynoO İstanbul’da mı hangi doktor ? Ben muayeneden ziyade 3200 olan normal doğum ücretini 4400 e çıkarmışlar bianda ona takılıyorum çünkü taş patlasın 2 muayenem kaldı o beni sarsmaz ama 4400 normal doğum 1200 ekstra doktor ücreti derken a sınıfı olmayan bi hastaneye bu kadar para vermek sinir bozucu
MerveZMC gizemm08 evet duygu hanımda doğum yaptım 15 gün önce o kadar o kadar çok seviyorum ki kendisi doğum anında ilgisi alakası gözlerindeki ışıltı güven hissi sağolsun iyiki tanımışız kendisini iyiki hastaneden de memnun kaldım çok şükür
gizemm08 MerveZMC çok teşekkür ederim yorumunuz için bende kendisini çok seviyorum çok anlayışlı şu ana kadar doğum yaptığı hastasında n güzel yorum almakta iyi geldi çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏