EsraKara Kızlar ne olur yardım edin ben 19 haftalık hamileyim dün geceden beri vücudumun her yeri kaşıntı tuttu bu sebepten kızarıklık ve şişmeler meydana geldi gece yarısı acile gittim iğne yaptı ama geçmedi sabah sağlık ocağına gittim krem verdi sürdüm daha çok arttı doktorumla konuştum birazdan gidrecem hastaneye sizinde başınızdan böyle biley geçti mi nasıl kurtuldunuz uzun oldu kusura bakmayın
KezibanUan EsraKara canım karaciğer enzimlerine baksınlar doktorunla konuş çoğu kişi bu yüzden kaşınıyo
EmineAyan EsraKara aynı sorunu yaşıyorum şuan. Doktor kolestaz olabilir dedi test yaptırdım ama temiz çıktı. Alerji olmuştur dedi, ilaç felan da vermedi. 😱 bende ölüyorum kaşıtıdan. Soğuk suyla yıka bol bıl biraz iyi geliyor. Geçmiş olsun
KezibanUan EsraKara canımm nasıl geçti doktorun ne dedi sonuçlar ne İnşallah hiçbirşeyin yoktur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
EsraKara KezibanUan tahlil yaptık çok şükür temiz çıktı yediklerim alerji yapmış domates yumurta çikolata alerji yapmış dünden beri yemiyorum iyiyim şimdi çok şükür 🙏 çok sağol canım sorduğun için 😍😘
Zuhrenasyazici EmineAyan canım pupp diye bi hastalık var İnternetten bak vucudun da çıkanlar öyle mi inşallah o hastalık değildir
Mirvee @EsraKara bende aynı seyı yasadım canım 1 haftada gectı tahlılde bırsey cıkmadı cok fazla cıkolata yedım ondan oldu sanırım dus iyi gelıyor ama dustan sonra nemlendırıcı sur mutlaka cılt kurudukca daha cok kasınıyor
EmineAyan Zuhrenasyazici baktım ona ama benim sadece diZimden aşağıda var ve o kadar sık değil. Onlar karında göğüste filan çıkıyormuş. Pupp olsa testte çıkmaz mıydı acaba
Zuhrenasyazici EmineAyan zaten hemen çıkmıyor canım benim karnımda başladı bende baktım internetten dedim benim sadece karnımda var başka yerimde yok diye bir hafta içinde tüm vücuduma yayıldı. Hayır teste çıkmıyor hatta o hastalığın tedavisi bile yok
Zuhrenasyazici EmineAyan önce tüm vucudun da çıkıyor sonra kendi kendine geçmeye başlıyor yavaş yavaş 3 haftada o ağır kaşıntılarım geçti ama ama lekeler daha duruyor ve terledikçe kaşıntılarım oluyor hala
EmineAyan Zuhrenasyazici sün doktorum alerji olduğunu söyledi tekrar. Gebelikle ilgili bir durum değil, ciltte oluşan bir lezyon dedi. Yarın cildiyeye gideceğim. Bakalım 🤷🏻♀️
EmineAyan Zuhrenasyazici travazol krem verdi dün başladım kullanmaya. Kaşınmasında biraz rahatlama oldu şimdilik. Ama geçmesi zaman alacak sanırım