busraaa95 Kızlar aranızda az da olsa cips yiyen var mı ? Uzun süredir yemiyordum canım çok çekti az önce biraz yedim pişman oldum
Buket1509 busraaa95 ayy ben arada canım isteyince abartmadan yiyorum sağlıksız ama canım çok istiyor ne yapayım 33+4 deyim bu arada 😂
ay-se busraaa95 29 haftalığız ama ben çok dikkat ediyordum eşimde izin vermiyordu son iki haftadır amaaan dedim evde karantinamda vardı yiyorum valla bir problemde olmadı ama mesela bir paketi üçe bölüyorum abartmadan yenilirse bişey olmaz bence
Guley_ busraaa95 bende 9 ay boyunca canım çektikçe yedim valla hatta bana sakatat falan yeme sakın dediler canımın çektiği herşeyi yedim az da olsa şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım
Bbuse12 busraaa95 ilk 3 ay yemedim şimdi 20 haftaligim valla yiyorum😶😁 çok seviyorum tutamıyorum kendimi vicdanımı rahatlatmak için sonrasında bol su Meyve yiyorum
Liyuzamom busraaa95 az da olsası ne kız bi paket bitiyor nerdeyse dayanamıyorum çok seviyorum napim 🤣🤣
Fadikb busraaa95 cips yedin diye bebeğine birşey olmaz korkma ☺️ Abartma tabiki kararında yersen sıkıntı olmaz.
dnzcnrb busraaa95 tabi ki yeniyor gebelik şekeri olmadığı sürece benim doktorum öyle diyor canın ne istiyorsa ye çiğ et hariç dedi