erdem_agah Beyzamutluu burger bilmiyorum ama doktor bana mayonez yeme demişti. Dikkat ediyor muyum. İlk cocukta cok dikkat ettim bunda saldım sanırım 🥺
Haze0234 Beyzamutluu 28 haftalık hamileyim daha bugün bile yedim 🙈 ilk 3 ay sıkı tuttum kendimi sağlıklı beslendim hamburgerden pizzadan çaydan kahveden cipsten hep uzak durdum ama 3 ay sonra bir canım istedi ki sormayın 😅 bende saldım çok sık olmamak şartıyla tüketiyorum valla napayim canım istiyor
Manolyanis Beyzamutluu ben yiyordum ama hemen geri çıkarıyorum miğdem almıyordu bi iki kere eve sipariş verdim big king olanından canınız ne çekiyorsa yiyinnn yüklüsünüz boşver dersin gecenin bi vaktinde aklına bi düşer
Burcuseyy Beyzamutluu yediğimiz şeylerin bebeğimizi aşırı etkileyeceğini sanmıyorum Allah herşeyi öyle güzel yaratmış ki tıpkı emzirirken besinlerin kötü kısmı bir süzgeçten geçip bebeğe gidiyor bunun gibi. Sen mutlu olacaksın çok sık yemezsen birşey olmaz 😃 gebelik şekerin yoksa kola da iç bebek olunca gaz olurdu diye icemiyorsun deli gibi özledim 😃
mutlugebeee Beyzamutluu 5. ayıma kadar tuttum kendimi hiç yemedim sonra doktoruma sordum ayda bir yiyebilirsin burger dedi ki aşırı pimpiriktir takıntılıdır normalde😂 Sonra ayda bir yemeye başladım bişey de olmadı şükür yani öyle nadir yemeden de bir şey olmaz diye düşünüyorum 😂
aslanreis Beyzamutluu yani yersen bisey olmaz ben yiyorum sahsen ama cok icine sinmiyorsa evde kendin yapabilirsin burgerini
Beyzannns Beyzamutluu arda kaçamaklar oluyor ben gebeliğim öncesinde dikkat eden spor yapan yağ oranına dikkat eden biriydim ama canım ne isterse yiyorum şuan 🥰🥰 o yüzden sende kasma aşırıya da kaçma ama canın istiyorsa ye
Elif3425 Beyzamutluu ben hepsinden yedim kola da içtim rahat ol abartmamak şartıyla ye tabiki ne olabilir ki alt tarafı köfte ekmek yani ☺️☺️
Beyzamutluu Arzuaksumom yaaaa 🙄😂 sizden destek alayım derken başkalarına da sebep oldum yani hahaah 😂😂 ben yedim gitti arada yemekten bir şey olmazmış yiyin gitsin 😂😂😂😂😈
hanimhanimcik Beyzamutluu sürekli tabi yenmez sağlıklı beslenmek lazım, 34 haftalığım mesela şimdiye dek 2-3 kez burger, bir defa çiğköfte vs yemişimdir canım istedikçe yedim kendini fazla sıkma yani diğer günler ev yemekleri yediğin sürece sıkıntı olmaz
Melikebyk Beyzamutluu canım çektikçe arada yiyorum ama ev yapımı olmasına dikkat ediyorum. Güvendiğimi bir restoran var canım çektikçe oradan yiyorum. Diyetisyenim de arada ev yapımı olanlardan yiyebileceğimi söyledi.
Ozlemkdmrcl Beyzamutluu ben ilk gebeliğimde asla fastfood aburcubur zararlı ne varsa asla ağzıma sürmedim şuan 2. Hamileyim valla canım ne isterse yiyorum aşırıya kaçmadığı sürece ciğerde yedim kokoreçte burgerde kola cips herseyi gayet sağlıklıyız ikimizde tabi hergün yenmez azı karar çoğu zarar sonuçta can çekiyor bence öyle durumlarda birsey olmaz.
Laleozkan_09 Beyzamutluu bir şeyi canınız çok çekiyorsa bir lokma da olsa yiyin. Benim de canım çok midye çekiyor ama hamilelikte çok zararlıymış. Kayınvalidem de yiyemeyeceğin bir şeyi canın çektiğinde avucunu yala bebeğe bir şey olmasın diyor.
Elisaturgut Beyzamutluu ben çok kez yedim hala da yiyorum onun zararını düşünme bence elimizde telefonlar var hep ona bakarsak o da zararlı bebeğe ve kendimize o yüzden bosver canının istediğini ye tabii ki ilk 3 ayı atlattıysan💗