Momydemet Kızlar yardım edin lütfen 😪 12+4 üm,canım hiçbir şey yemek istemiyor😟 eşimde kızıyor yemiyorsun kendini zorlamiyorsun diye ama içim hiçbir şey almıyor
esmerrmm Momydemet cnm bu dönemde annen veya kaynanan yakinsa onlarda kalabilirsin ilk baslari cok zor çünkü. En azindan onlar pişirir sen yersin
papatyaanneee Momydemet İlk başlarda bende öyleydim hiçbir şey yiyemedim kendinizi zorlamayın bebek bu zamanlarda sizin kanınızdan besleniyor zaten
Hifaefraimm Momydemet bende on hafta altı günlüğüm kusmaktan hiç bişi yiyemiyom yemek yaprığımda yiyeniyim kayın valdiem zorla yediriyo kusarsanda ye diyo. İde alır alacağını diyo ama meyve bile yiyemiyom artıkın
Momydemet esmerrmm Öğretmenim,onlarda biri 20 diğeri 40 dk uzaklıkta. Kayınvalidemin inekleri var gelemez,annem de köy işleri 😪 kardeşim gelecek yarın inşallah. Evden okula gidiyorum,başka yerde kalamam. Gerci bu durumda okula da nasıl giderim bilmiyorum 😭
esmerrmm Momydemet allah yardimcin olsun cnm mideni bos bırakma. Az az sık sık yemeye caliş leblebi tuzlu cubuk kraker gibi iyi gelir