Aysel0707 Atahanzehra kullanıyorum az kaldı benımkı gelısıme ıyı gelıyor zekasına bıde lohusalogın ıyı gecmesınıcın verıyo
busra-M Atahanzehra merhabalar, ben kullanmıyorum ve doktor da yazmadı fakat kullanmak istiyorum. Rica etsem tam adını yazabilirmisiniz? Ya da resim atabilirseniz çok güzel olur.
Atahanzehra Aysel0707 kan değerlerim de sıkıntı çıktı bebek beslenmesi için kan hapıyla verdiler . Teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏🏻
Atahanzehra Aysel0707 ben kullanmadım hep kustur du şuan kullanman lazım 2 hafta sonra kan takmam gerekecek dedi 27. Haftadayım da
Elif_p Atahanzehra evet çok iyi geliyor ben i-mom markasını kullanıyorum 4. Aydan itibaren bebeğimin gelişimi Çok iyi önden gidiyor bir de gebelik zehirlenmesi erken doğum vs riskini azaltıyor diye biliyorum bende hiç yan etki vs olmadı
Antalya7 Elif_p merhaba ı mom kullanırken decavit kullanıyor musunuz??doktor bana birini kullan dedi bide gyneferon kan ilacı kullanıyorum
Atahanzehra Elif_p aaaa tamam o zaman bende kullanacağım . Birde sen trendyoldan felan mı sipariş veriyorsun acaba
Elif_p Antalya7 decavit kullanmıyorum gyneferın Demir ilacı onu ve i Mom kullanıyorum i momj eczaneden alıyoruz bence öyle yap sahte olur bir şey olur riske atma
Atahanzehra busra-M resim yüklemeyi bilmiyorum ama mor kutu ENNA-mom şeklinde yazılıyor . Ama fiyatı eczanede çok pahalı müdavili var Trendyol da imom kahverengi kutu onu alacağım bu bittiğin de yorumları okursanız baya faydasını gören olmuş .