okuyor Sakarya’da normal doğum yapanlar hangi doktora gittiniz acaba ? (Özel hastane) tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Mom62266 okuyor benim ilk gebeliğim beyhekim de sevilay Bozkurt’a gidiyorum çoğu kişi onu öneriyor normal doğumdan yanaymış çoğunlukla
Byzadmrl okuyor ben 3 aydan biraz fazla oldu dogum yapalı Adatip Tuba Düzcan da doğum yaptım genel olarak memnun kaldım ☺️
okuyor Mom62266 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim de 2 yakınım Sevilay hanimi önerdi Burdaki yorumlarda testlere karşı oldugu, kontrole çok seyrek çağırdığı yazılmış. Biraz aklım karıştı. Muayeneye eşinizi alıyor mu acaba?
Mom62266 okuyor evet eşim yanım da birlikte giriyoruz sohbet ediyoruz ☺️ Aslın da çoğu testlere ben de karşıyım iyi değil
Seyda5454 Beyhekim sami kemik. Henüz doğum hakkında konuşmaya başlamadık 19 haftalığım ama muayenelerinden aşırı memnunum çok bilgilendirici ve ultrasonda gayet detaylı bir şekilde bakıyor. Şahsi telefonuna da acil durumlarda ulaşabiliyorum mesajlara mutlaka cevap veriyor. Muayeneye 3 kişi girmişliğimiz bile var hiç bişey demiyor :)