MMmommy Kızlar ilk çatlağınız hangi haftada oldu? Bir ürün kullanıyor muydunuz? Hamişler hangi kremleri , yağları öneriyorsunuz? Fikir alışverişi yapalm 🌷
333 MMmommy 33. Haftadayım hiç olmadı 20. Haftadan beri bioil yağ kullanırım çok düzenli sürmüyorum haftada bir iki kez duştan sonra karın bölgeme ve bacaklarıma masaj yapar gibi uyguluyorum
CansuBb MMmommy İlk hamileliğimde 37. haftamda çatır çatır çatlamıştım; şuan da 37. haftamın içindeyim, henüz yenileri eklenmedi ya da ilerlemedi çatlaklarım 😅 Bu sefer ilk hamileliğime göre 9-10 kilo daha az aldım belki de o yüzdendir diye düşünüyorum ama belli de olmaz 🥲😁
kirpapatyasiii MMmommy oğluma hamileyken hiç çatlamadım lierac kullanıyordum doğum sonrası sürmedim çok pişmanım o zaman çatladım kocaman iki tane çatlak var şimdi tavsiyem hamileyken çatlamadım diye doğum sonrqsi bırakmayın kremi bir sure daha kullanın 😊
Zeynep44_44 MMmommy 35+5 deyiz henüz çatlağım yok. Lierac kullanıyorum. Her gün düzenli olarak sürüyorum. Hafta da iki kere bağdem yağı ile vücuduma masaj yapıyorum. Kesinlikle Lierac öneriyorum✨
bahtnurr1 MMmommy 8.haftada oluşmuştu galiba , aspirin kullanıyorum çatlak konusunda çok etkiliymiş (yani çatlama erken oluyormuş ) bio oil aldım ama genetik bişey bu çatlak b işe yaramadı hoş düzenli kullanmadım. Kullanan arkadaşlarım da son haftada illa çatlatıyor dedi
zeytinkiz MMmommy 38 de olduuu 🥴 yarın 40.haftama gireceğim ama 1 aydır yağ kullanmıyorum catlak olmadı diye. 8.haftadan beri bıo oil kullanıyordum bırakınca catladım 🤦
H_myra1 MMmommy badem yagı kullanıyordum göbegim büyümeye başladıgı zamanlar baktım ki çatlıyorum sürdüm halde bıraktım 3.gebeligim zaten ilkten çatladıgım için daha çatlayacak yerim kalmadı😁
guzyagmuru16 Her gün lierac ve bio oil kullanmama rağmen 24.haftamda çatlak oluşmaya başladı malesef, ben hem hızlı kilo aldım hem de genetik annemde de vardı. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor göbek hızlı çıkınca yaşadık bu sorunu ☺☺
Saripapatyam1 MMmommy ilk hamilelikte 36. Haftada aniden çatladı tüm.karnim bu hamileligimde yanlarda çatlağın oldu 2 tane sadece
Yazelbudak46 @MMmommy ilk çatlak 13. Haftada başladı şu an 20 haftalık hamileyim 15. Haftada lierac kullanmaya başladım tatlı badem yağı ile birlikte sabah akşam kremi öğlen ise yağı sürüyorum henüz yenileri eklenmedi ve hafif de olsa kapanmalar oluyor çatlaklarımda 😇
Firstlady MMmommy 27 haftadaligiz henuz catlamadim. Bir sey de kullanmiyorum🤣 bu neyin rahatligi aceba🤷🏻♀️😅 ne kullansam bilemiyorum
Aseless MMmommy 25. haftadan sonra kalçalarımdan aşağı bacaklarıma doğru çatladım karnımda bir tane bile çatlak yok bende anlam veremedim 😃 kız bebek popo büyütür diyorlar sanırım ondan 🤭
Feyme16 MMmommy 34 haftadayim çok şükür olmadı catlagim arada bir bebek yağı sürüyorum ilk gebeliğim catlamaz umarım bundan sonrada 🙏
Ada202016 Bio oil ve badem yağı kullanıyordum her akşam her duştan sonra oh dedim ben çatlamadım ta ki 34haftalık olduk önce bir iki sonra 4 tane oldu şimdi ise imanıma kadar çatlamış durumdayım 37haftalık olucaz. Bence çatlama tamamen bünye meselesi derin inceyse naparsan yap çatlıyomuş hiç bir şey kullanmayıp çatlamayan da var😞