Bustagur Kızlar başına gelen var mı. İki gündür katı dışkım neredeyse siyah renkte geliyor. Farklı birşey yiyip içmiyorum. Sadece doktorum vitamin/kalsiyum verdi farklı olarak. Onun etkisi olabilir mi ??
KezibanUan Bustagur kan hapından kaynaklanıyo kuzum aynı şeyi bende yaşıyorum doktora sordum haptan dedi
Bustagur Gozdealpu a evet Demir ilacı da yeni kullanmaya başladım. Ama daha yeni başlattı doktorum. Bir sakıncası var mı acaba kullanmamda
Gozdealpu Bustagur ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum hala kan değerlerim düşük. Doktorunuz düzenli kan testleri yaparak sizi takip edecektir.
deletedmom6295 Bustagur kalsitum ve demiri 2 saar minimum aralıkla almaya bakın. Hepimiz demir ilacı kullanıyoruz. Sulu şeyler yemeye dikkat edin çünkü çok çabuk kabızlığa çeviriyor.
Kelebek29 Bustagur aynrn vitamin ve demit ilaçlrı 32+1 deyim doktoruna rahatsız oluyorum dedim kes 1 haft ara ara al dedi 2 günde normale döndü.. korkulacak bi durum değil
Bustagur Teşekkür ederim herkese ☺️ Ben de bir rahatsızlık olmadı sadece görüntü korkuttu. O zman sıkıntı yok
Deletedmom18 Deletedmom434 alttan muayene olmadan Doğum gerçekleşmez mi? Sezeryan yada normal mecbur mu? İlla bakmak zorunda mı doktor
Deletedmom434 Deletedmom18 sezaryende bakılma olmuyor normalde bakmak zorunda doğumun başlayıp başlamamasına bakıyor,açıklığına bakıyor
Nurylcndag Bustagur demir ilaçları istisnasız diyebileceğim kadar hepsi gaita rengi değiştirir sadece siyah değil çok koyu kahverengi veya yeşilimsi gibi bir rengide anımsatabilir hepsi normal canım