Hellobaby12 Kaderdmr ben riskli gebe olduğum için kontrollere Anadolu Hastanesine Figen hanıma gidiyorum. Ama doğumu hijyen ve konfor açısından fethi sekinde düşünüyorum
Mehtap23 Betfer bende Elazığ da şehir hastanesinde düşünüyorum ama Cem bey de aklımda bir yerde duruyor😀 ilk bebişi Şükrü beyde yapmıştım.
Kaderdmr Mamosunannesi bende Zeynep hanıma gidiyorum nasıl geciyor kontrolleriniz dogum şekliniz belli mi
Mamosunannesi Kaderdmr güzel ben korkuyorum normal doğumdan sezeryan yapıcam büyük ihtimalle sizin peki ve kaç haftalıksınız
Kaderdmr Hellobaby12 bu ara çogu kişiden fethi sekini duydum. Hijyen ve temizlik konusunda iyi ama ilgi alaka konusunda nasıllar bilemiyorum tecrübeli olanlar yazabilir mi rica etsem
Mamosunannesi Kaderdmr hayırlısı tabi Herşeyin ben korkmasam normal daha iyi adet sancısına dayanamayan biriyim☺️☺️☺️
Hellobaby12 Kaderdmr yani Nazan Çelik Tuğba Karabulut Gülcan Kahraman hep bu 3 üne gittim inanın hiç olumsuz bir şey yaşamadım ve riskli gebeyim dedim ya derdimi de hep anlatmışımdır onlarda hep dinlediler sağolsunlar
Zeynep233 Ben 2 doktora takip için gidiyorum biri fethi sekin biri mediline zeynep hanım ama doğumu şehir hastanesinde yapacam emre yalçın da siğillerim olduğu için sezaryen olacak mecburen
Selver07 Bende Doğu Anadolu hastanesi sami Güngör’e gidiyorum gayet iyi her ay bingölden muayene gitmek zorluyor 😀
Selver07 Doğum ücreti suan 2500 tl dedi yeni odalar vs yapılıyor aralıkta doğumum o zamana belki fiyat artar