Aysema Cuma günü adetim 9 gün gecikmisti, beta 13.91 cikti. 2 gun sonra yani bugun 0.22 cikti. Internetten baktigimda kimyasal gebelik diyor. Bilgisi olan varmidir. Hala adette olamadim.
Kimyon Aysema geçen sene sizin gibi oldum doktora gittim kimyasal gebelik dedi. Lekelenmeyle birlikte 15 gün adet oldum. 3.5 ay snr hamile kaldım.
Aysema Kimyon Anladim, bende adet olamadigim icin endiselendim. O zaman ins bende bir iki gune olurum.
058elf Aysema iki kimyasal da ben geçirmiştim üçüncü de sağ salim kucağıma aldım, Rabbim hayırlısını versin 🌸
Aysema 058elf Amin. Benim de kizim 14 aylik henüz, plansizdi zaten. Rabbim herkesin gonlundekini versin insallah 🙏
annesi_ Kimyasal gebelik kendi kendine düşüyo canım adet gibi oluyosun eltim olmuştu öyle doktor bekle dedi kürtaj zaten yapmıyolar yani bekle düşer yakında Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aysema annesi_ Ah cok tesekkur ederim. Bende onu merak ediyordum ki siz yazmissiniz.Amin ins Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
GoncaClk Aysema Bende Nisan’da kimyasal geçirdim adetim gecikti beta 48 çıktı daha doktora gitmeden kanamam başladı ve beta düşmeye başladı aynı regl şeklinde attım. Vücut sağlıksız gebeliklerde daha oluşmadan atıyormuş. Sonra üstüne bı defa regl oldum ve tekrar hamileyim 15. Haftamdayim şükür darısı hayırlısıyla size olsun inşallah🌸🥰
Aysema GoncaClk Sizin icin cok sevindim, Rabbim saglikla miniginize kavustursun insallah. Benim 14 aylik bir kizim var, su an hic dusunmuyorduk boyle olunca cok sasirmistik. Allah herkesin istedigini versin insallah 🙏💜
candanx doktorlar düşükten bile saymıyorlar bu durumu. tutacakken tam tutamamış sanki gibi düşün. ben hemen arkasından arada hiç regl olmadan yine hamile kalmıştım şuan 4 yaşında
Aysema candanx Benim hic hir fikrim yoktu bu kadar detayli bilgiyi sizlerden ogrendim. Oy masallah benimde kizim var 14 aylik.
GoncaClk Aysema amin inşallah çok teşekkür ederim🤲🥰 Ayy ne güzel o zaman Allah’ım gönlünüze göre versin istediğiniz zaman inşallah 🤲
candanx Aysema insan yaşayınca öğreniyor canım benim ilk gebeliğimdi eşimle çok istiyoduk ne mutluydum ay nasıl ağlamıştım üzülmüştüm 😊 sonra saldım olursa olur dedim hemen arkasından hamile kalmıştım 😀