MerveNur- Kızlar 19. Haftayı bitiriyorum bu ara evle ilgileniyorum düzen vs için kışa kalmasın diye. Parça parça yapmama rağmen yine de belimin hemen ağrımaya başladığını hissediyorum ya da yemek hazırlarken o süre boyunca ayakta durmak belimi ağrıtıyor normal mi bu zamanlarda artık bel ağrısı yaşamaya başlamak?
Belacivciv MerveNur- Herkes için değişiyor sanırım ama normal diye düşünüyorum benim de o haftalarda başlamıştı, yavaş yavaş yapsam da işleri yine de ağrı oluyor
Bsra_bhsi Benim 11 haftalık bel ağrılarım var normal mi bilmiyorum ama regli sancısı gibi ara ara kasıklarıma da vuruyor ama belim çoğu zaman agiriyor karın ağrım falan oluyor
MerveNur- Bsra_bhsi ben kasık ağrısını yaklaşık o haftalara kadar çektim sonra geçti sanırım bi de her regl dönemim gelince hafif adet ağrısı gibi vuruyor ama bu bel ağrısı tamamen bi şeylerle uğraşmadan kaynaklı ama erken mi başladı bilemedim
MerveNur- Belacivciv yok en son gittiğimde kalçamda hafif ağrı oluyor arada diye demiştim doktoruma ama idrar enfeksiyonundan olabilir dedi magnezyum konusu henüz geçmedi
Belacivciv MerveNur- Ağrı ve kramplara iyi geliyor düzenli kullanımda, gece bacağıma kramp giriyordu ve sağa sola yatmaktan yanlarım ağrıyodu her gün😂 Kullandıkça azaldı, bel ağrısı için de iyi hafifletiyor. Tekrar gidince bir danışın belki verir size de