aysegulgeldi8 Kızlar bu uygulamada ben 11+2 olarak gözüküyorum ama ultrason da tam 12 haftalık nerde yanlışlık var acaba 🤨ya da tarihî mi değiştirmek lazım
gldn065807 aysegulgeldi8 önden gidiyordur bebeğin ondan eğer girdiğin adet tarihi yanlışsa uygulamanın gösterdiği de yanlıştır doğruysa doğrudur benimkide 3 gün geride zaten çok onemsemiyor doktorlar
zehranurr aysegulgeldi8 uygulama son adet tarihine göre hesaplama yapıyor yani son adeti doğru girdiyseniz bir yanlışlık yoktur. Usg gün ya da hafta olarak ileri geri çıkarabilir
gldn065807 aysegulgeldi8 bende senin gibi doktora 40 kere sordum çok önemi yok dedi sor istersen doktoruna yinede.
Cny34 Bebeğin 2 hafta önde yada geride gitmesi normal karşılanır , hamileliğiniz boyunca böyle oynamalar olur hiç sıkıntı yapmayın ☺️☺️
Biranneadayiiii Benimde başlarda öyleydi sonradan kendi haftasını yakalıyor bebisler o yüzden sorun olmaz canım😊
Ruzgarperisi Tokanayse banada 10 .haftada erkeğe benzetti bir doktor. 18.hafta olduk bugün daha bilmiyorum.. ikili taramada söylemedi. Gecen günde ultrasona girdim yine söylemedi gıcık doktor.daha belli olmaz dedi.baska doktordu. 16 Eylül’de taramaya girircem.orda kesin öğrenirsin dedi.😒