Aynuromer Canlar güzel anneler hamileliğimde ayva yiyip gamzeli bebişler doğuran var mı ben gamzeli bebiş istiyorum hamileliğimin başında bir kaç defa yedim sonra yemedim şuan da da mevsimi degil hurafe mi gerçekmi ?
N-h-e123 Aynuromer gamzeli olur mu bilmem ama peygamber efendimizin hamile kadının ayva yemesi tavsiyesi üzerine hadisi Şerif var şu an tam hatırlayamıyorum
Merveee34 Aynuromer ilk kızımda çok yedim ayvaya aşerdim hatta ama gamzesi yok 🤣2. Ve 3. Çocuklarımda yemedim ama gamzeleri var 😂
058elf Aynuromer hurafe falan ama ayvanın çukuruna parmağımı basıp hem çeneme hemde yanaklarıma bastım bebişimin dokunduğum yerleri gamzeli 😂 ayrıca çok fazla ayva yemiştim :) hatta 20 haftalıkken detaylı da çenesindeki gamze belli oluyodu doktor da demişti çenesi çukur nasıl belirgin diye bi doğdu ki oyy yemelik gamzeleri maşallah kızıma 😍🥰
Buseninannesi_21 Aynuromer ayva belki yapmaz da annem kızımın yanağına parmağıyla ufak dokundu gamzesi var şu an 😂
Lulemom Aynuromer hiç ayva yemedim sevmem de. Ama bebeğimin iki tarafta da gamzesi var 😄 ama hem eşim de hem bende gamze var. O yüzden bebeğimde de olduğunu düşünüyorum 😄
Halimea Aynuromer ben ne yedim bilmiyom ama benim oglumun yanagında ve cenesinde gamzesi var . amma benim gamzem yok …
MomHero2 Aynuromer Gamze’yi bilmem ama bizde ayva bebeği güzelleştirir derler ilk zamanlarımda yiyebildim sadece
Ankakusu35 Aynuromer ben yedim kızım gamzeli ve güzel yüzlü ikinci kızımda az yedim bakalım bu nasıl olucak😂
Pinar2253 Annemler yaptılar farklı zamanlarda ayva yemek değil ayvanın totosunu gamze olmasını istediğiniz yere bastırıyorsunuz yapılan akrabalarımda oldu ama allahtan mı ayvadan mı bilemem:)) 1,5 ay sonra doğum yapınca öğrenicem bende
Eda-5807 Aynuromer bende yedım başta ayvadan olmaz ama benım koca kayınvalıde görümce hep gamzelı kesın onlara benzer 😂😂
Durunbigeldim Aynuromer kışın çok yedim ayvayı bulantımdan dolayı bebişin çenesinde gamze var ama ayvadan değil babasında da var🥴🥲
mom- Aynuromer ben valla ne bende ne babasında Gamze yok bata ayvayla yatıp kalktım inandım belkide bir tane çenesinde bir tanede sol yanağında 💐ayvayı gem yedim hemde o çukur kısmını yanağıma çeneme sürmüştüm
Elif0712 Aynuromer bnde gamzeli olsun diye degilde canim cektigi icin yedim gamzenin yeri yanlis oldu poposunda var 😂🙈🤷🏼♀️
Yeppudaa Aynuromer xmkxkx kızım tek gamzeli benim gibi 😅🤣 ve 3 ve 4 cu ayında çok yedim ayva hergun birtane