Handeaslan39 Kızlar 8+3 haftalığım göğüslerim hala hassas çok siZinde böyle mi acaba ya ? Acıyor dokununca
Yaprak Handeaslan39 hamilelik ilerledikce hassasiyetde ilerliyor gögüsler ağırlaşıyor insan nefes alınca bile yoruluyor sırf göğüslerden dolayı en azından ben öyleydim ilk hamileliğimde 🙂
SelinKutluErdoan 8+4 haftalığım fakat hala göğüslerim şişmedi 🙂 azıcık uçları acıyor, bende hatta bir gariplik mi var diyorum 🙂 böyle geç şişen var mı acaba?
Yaprak SelinKutluErdoan göğsün şişme nedeni hormonların süt üretmesidir doğuma kadar yeterince süt salgılayacak hormonlar ürüyor illa hemen şişecek diye bi durum söz konusu değil 7 ayda şişer en geç
Yaprak Handeaslan39 benim ilk gebeliğimde öyleydi şuan 5 haftalığız hamile olduğumu bile göğüslerimden anladım hemen şişiyorlar çok kötü bi durum
KbraBberciKavlak Benim de göğüslerim çok büyüdü ve çatladı kızarıklar var. Doğumdan sonra zamanla düzelir mi acaba
Teacher34 Yaprak baş ve işaret parmagı nı L seklı yapıp vajınana bakıcak genelde 33 te yapıolar aslında