İyi akşamlar arkadaşlar bende Almanya da yaşıyorum. Buraya geleli 8 ay oldu. Geldiğimde bir aylık hamileydim. Bende Frankfurt da bir Türk doktora gidiyorum. 3 kez ultrason dan baktı. Şeker yüklemesi yaptırmadım istemedim. Şimdi de doğuma son günlerim. Gelnhausen Hastanesinden termin aldım doğum şekli ve gününü belirlemek için. Benim 2. Gebeliğim ilkim sezeryan olduğu için bunu da sezeryan istedim. Ve hastanede önce bı sürü evrak vs doldurdum sonra nst ye bağladılar. Sonrasında doktor ultrason ile karnımdan muayene etti. Ve 27 Eylüle gün verdi sezeryan için. Hastanede çok güzel ilgilendiler. Ben Almanca bilmiyorum gittiğim hastanede şansıma türk hemşire vardı kız herşeyimle ilgilendi bana yardımcı oldu. Doktor muayenesinden sonra anestezi bölümüne yönlendirdiler anestezici herşeyi nasıl yapacağını kağıt üzerinden resimli bir şekilde anlattı. Sonrasında 20 Eylül de kan tahlili vs alacaklar onun için, 23 Eylül de korona testi için termin verdiler. Şimdilik beklemedeyiz. İnşallah doğum yaptığım günde Doktorlar ve hemşireler iyi denk gelir ☺️