Acelya00 10 günlük kız bebeğim var altını temizliyorum genital bölgesinin iç kısmını nasıl temiz tutabilirim içini silmemem lazım diye biliyorum yanlış mı biliyorum sarı kakası içe girmiş olabiliyor yardım edin lütfen 🙈
Asyamira Acelya00 temizlerken kaynamış ılımış su ve pamuk kullanın iç taraflarına çok girmeden yüzeysel alabilirsiniz yani ben öyle yapıyorum bir de içi değil ama dudakların kenar kısımları baya açıp silmem gerektiğini söylemişti hemşire yoksa enfeksiyon olusurmus 😂 bende korkuyordum yani 😂
YuvarlanamayanPandaa Acelya00 temızlerken arkadan öne değil önden arkaya doğru temızleyerek yumuşak bir tülbent yada bebek pamuklarını ılık su ile ıslatıp silebilirsin
superrmomy Acelya00 sürekli degil ama temizlenmesi gerekiyor temiz tutulmazsa enfeksiyon olur. Dikkatli bir şekilde temizlenebilir
Zeytin20 Acelya00 ben bebeğim ağırlaşıncaya kadar sanırım 4 aylığa kadar kaka yaptığında koluma bindirip Çeşme altında belinden aşağısını yıkıyordum. 😂 doktorumuz göstermişti. Mis gibi pişik derdi yok. Kız erkek fark etmiyor 🤗
Deletedmom_5 Acelya00 Canım kakanın orda durmadi enfeksiyona yol açar silmemen daha kötü dudaklari parmağımla ayırıp siliyorum valla
Emineyavuz_53 Acelya00 ben musluk altında yikiyordum en temizi ve en sağlıklısı zaten el kadarlar .. 1.5 yaşında hala kaka yapınca yıkarım 1 defa pişik olmamıştır
Portakalgeliyor Acelya00 yukardan aşağı doğru siliyorum vajinasının içini temizliyorum sonra poposunu siliyorum , ilk doğduğu günden beri enfeksiyon kapmaması için çünkü kakası bılaşabiliyor ..