FusunF Akşam karnımda sertlik oldu dun akşam neden öyle bide sanki bole seğirme gibi bişilerin yeri değişiyor gibiydi yaşayan varmı 17+1 haftalık hamileyim şuan birşey yok
2022Busra FusunF benim 13 14 haftalıktan beri hep oluyor, şuan 17+5 haftalık olduk bu ara daha çok oluyor ve hareketlerini de hissediyorum, ikinci hamileliğim olduğu için daha erken hissettim.
secoz FusunF kız benim 15. Haftada başladı o sertlik 😂 28 oldu hala oluyo bebek toplanıyor rahim sertleşiyor gayet normal hatta ilerledikçe götünü dayayacak 😂😂😂😂
FusunF ikiprensesannesii geçen akşamda ole oldu benim ogluşum akşamları hareket ediyor gündüz uyuyor oleyse 😂
llFatma FusunF gündüzleri uyumasını sebebi hareket halinde olduğun için gece de hareketsiz olduğun için. İçindeki sıvı ile alakalı. Bir yerde okumuştum 😊
Bebek9898 2022Busra ben 14+4 yim bişi anlamıyom Heralde hicte anlamıcam Karnımda gaz kıpraşmaları yüzünden🤷♀️ Bebek mi gazmı nabız mı nedir nasıl ayırt etcem😍🤷♀️🤷♀️
2022Busra Bebek9898 ilkinde bende 18. Hafta falandı ufaktan anladığım da, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻.