Hatice3 Yaprakk doğum yapmadım ama çokta iyi olmadığını biliyorum ve haddinden fazla pahalı gereksiz bence gitmeyin
Yaprakk Hatice3 nerden biliyorsunuz yani etrafınızda olumsuz birşey yaşayan mı oldu acaba🙄 ? Ben 26 haftamdan beri oranın takipli hastasıyım 38 haftalığım şu an çok memnunum doktorumdan 🤷🏻♀️
Hatice3 Yaprakk bizzat kendimden biliyorum 28 haftamda bebeğim hareket etmiyor diye korkmuş bir vaziyette gittim ve 70 küsür lira alıp bana söyledikleri tek şey uyuyordur oldu böyle bir hizmet olmaz 👎
Yaprakk Hatice3 doktorum bahar Şentürk ilk defa böyle bi şikayet duydum kuzenlerim falan hep lokman hekim de yaptık oraya gittik çok şaşırdım 🤷🏻♀️ Birazda şans meselesi sanırım 🍀
Hatice3 Yaprakk doğrudur her doktor iyi yada kötü olacak diye birşey yok maalesef benim denk geldiğim erkekti
bulutunannesi Yaprakk canım bende ona gidiyordum ama iki defadır mağdur ediyor ya. Kaç haftalıksın. Geçen hastane personeline kızmış muayeneyi bıraktı gitti 🙄
Tugetpak bulutunannesi 2 3 haftadır bayağı yoğun yıllık izne giden bir doktorun hastaların bakıyordu çünkü pazartesi izne çıkacakmış 18 inde gelicek geldikten sonra normale döner. Bende 30 haftamdan beri bahar hanıma gidiyorum 2 haftadır çok bekliyorum.
bulutunannesi Tugetpak canım geçen hafta kızdı gitti bugüne randevu aldım bugünde aradılar poliklinik yapamayabilir vs vs gözüm korktu açıkcası 😫
bulutunannesi Tugetpak iki haftadır kontrolüm aksadı. Özden beydi sanırım ona gittik oda hiç umursamadı 😑 sinirlerim bozuldu ya
Tugetpak bulutunannesi kaç haftalıksınız ben son haftalarda olduğum için aradan alıyor o yüzden bekliyorum randevulu gittiğimde beklemiyordum hiç
Melegimmm Bende bahar hocaya gidiyorum 26 haftalığım ve hamilelikten öncede gidiyordum çokta memnunum