tgbactn gokhande 1 cm açılma, sıfır sancı ile yatış yapıldı. Suni sancı verildi saat 11.00 de, ertesi gün 18.20 de kızım kucagımdaydı. Hemen hemen 35 saat sürdü, zorlu bi süreçti🤦♀️hatırlamak bile istemiyorum o anı. Allah kolaylık versn canım
gokhande tgbactn benimde ilkinde öyle olmuştu yatış yapıldı öğlen ertesi gün sabah 8 suni takıldı akşam 5te doğum yaptım
gokhande Esraali diğerlerinde açılma olduğu için o şekilde yatışım yapıldı ama şimdi olmayınca şaşırdım nasıl yani oldum 🤷🏻♀️
gokhande Tatlianne1 benimde diğerlerinde her gittiğimde açılmam vardı o şekilde suni destekli doğum yaptım şimdi bunda olmayınca bir de 4. Gebelik şaşırdım 1 cm bile mi açılma olmaz 🤷🏻♀️
Tatlianne1 gokhande inan her gebelik değişiyor bende çok korkuyorum bunda ne olcak diye rabbim tek sancı da bizi kurtarsın inşallah ❤️
Burcunuz gokhande 1 cm di acilmam 41+6 da fitil ile başladı öğlen 12 de girdim 5dr sancım başladı gece 12 de doğum yaptm
gokhande Burcunuz fitille başlatılsa daha iyi olur tabi keşke öyle olsa devlet hastanesinin fitil attığını hiç görmedim
Burcunuz gokhande Ben Sivas da oturuyordum ozaman doktorum özeldi ama üniversite hastanesindeydim doktorum koydurmusdi belkide özel hastane deilde doktorum ücretli oldgu içindr
gokhande Burcunuz 3. Bu şekilde doğum yaptım özel hastaneydi şimdi devlet hastanesine gidiyorum suni veririz dediler
Balliko PurpleTail yoktu canım aslında daha öncesinde erken doğum riskim vardı açılmam vardı ilaç kullanıyordum 😇sonra suyum az az gelmiş altıma kaçırır gibi fark edemedım bende 3 günüdür suyun gelmiş doktor nerdesın dedi 😅insanın bazen böyle nutku tutuluyor birde ilk cahıllık oluyor 😅 Allah a şükür enfeksiyon bişey görülmedi şimdi prenses 20 aylık olucak 🥰
Burcunuz gokhande rabbim kolay geçitten geçirsin inşallah benimde ikinci doğumum normal bekliycez bakalım 41 e kdr yolu var dedi devlet hastanesi