-_LiyuzaMomm aaysecoo burada 5 hafta 3 günlük. Sadece burada kese ölçülmüş sonraki muayenelerde bebek boyuna bakılmış . https://www.hizliresim.com/csti2vl
GulcanYvz aaysecoo tam 6 haftalıkken gittim sadece kese vardı 17 mmdi sonra 7hagtalıkken gittim keseyi ölçmedi bebeği ölçtü oda 4,5mm çıktı canım bebek oluştuktan sonra keseyi pek ölçmüyorlar
aaysecoo -_LiyuzaMomm peki haftada büyümesi gereken ölcüyü biliyo musunuz bebegi kac mm’ken görmüstünüz
Rserin Buldum canım ultrasonlardan 5 haftalıkken 32mm 7 haftalık 1.51 cm 10 haftalık 35.5 13 haftalık 62.86 yazıyor bizde
Deleted27272 Rserin benim kesem oluştu fotosunu verdi doktor ama kese boyutu nerede yazıyor anlayamadım foto da yükleyeceğim buraya neden yükleniyor acaba
aaysecoo Rserin benim de 16 mm ama kac hafta olması gerekiyor acaba cunku gec dollenmsim 2 doktor farklı tarıh verdı
Rserin aaysecoo bunun bu kadar önemi var mı ?doktorum bana bişey söylemedi hiç üstünde bile durmadı ama
ENK Kızlar benimde şuan 4+5 haftaya randevum var o zamana kadar 5+5 oluyor o zaman sadece kese mi görünüyor acaba bebegin yolk kesesi kendisi ne zaman görünür