Ceydacetin 15+2 haftalık hamileyim çok yoğun kanamam var 2 gündür ilaçlar kesmiyor başına gelen var mı ? YÜKSEK RİSKLİ HAMİLEYİM zaten ama oğlumda ilaçlar hemen keserdi bunda bildiğiniz bardak bardak kan geliyor asla azalmıyor hatta artıyor
Semiha_ Ceydacetin doktora neden gitmiyorsunuz ? Burada vakit harcayacağınıza acilen gitmelisiniz hamilelikte 1 damla kan bile normal değilken bu kanamayı nasıl bekletiyorsunuz umarım bebek sağlıklıdır rabbim yardımcın olsun
evetbenavukatiyim Ceydacetin bardak bardak değil ama bende ilişkiden sonra o haftlarda yatağı epey batıracak kadar bir kanama yaşamıştım
Yagmur00 Ceydacetin ben o haftalarda yasamadım gecen sene olmustu dusugum canım dedıgın gıbı oluk oluk kan geldi resmen bacgından akıyor du gıttım yatıs falan yaptılar camıö ılac ıgne kullandım bı sure durdu sonra tekrar basladı sonunda tutunamadı 6 haftalık tık ewet dogu da bakmıyorlar benım yasadıgım sehirde ozel yok 1 saatlik yol gidecek sın yada 2 bucuk saatlik yol ama hepsi aynı islem yapacak allah yardımcın olsun ayagını yuksek tut sırt ustu yat we hiç kalkma
Ceydacetin Elif0712 gece 2 kere acile gittim yapılacak hiç birşey yok evde takip ediceksin diyr doğuda olduğum için özelde bulamıyorhz haftasonu
Ceydacetin Semiha_ gece 2 kere acile gittim yapılmadı gerekenler yapılmış evde yakip ediceksin diyor doğuda olduğum için haftasonu özel bulamıyoruz devletlerin hali ortada anlatıyorum ama umurlarında değil sabah uyandım 1 bardak kan boşaldı yine , özele rica edicez ek ücret verip doktor getirir misiniz diye
Ceydacetin evetbenavukatiyim bize ilişki yasak benimki gerçekten bardak bardak lavaboda otursam hiç durmuyor aktif bi şekilde akıyor
Semiha_ Ceydacetin allah yardımcın olsun bizde eşimin görevinden dolayı doğudayız biliyorum doğudaki hastaneleri rabbim evladını korusun inşallah
evetbenavukatiyim Ceydacetin Allah yardımcınız olsun yatın mümkün mertebe kalkmayın düşük önleyici ilaç kullanmanız lazım
Hacer26 Hareket etme, uzan cikma yataktan wc disinda, hap ve düşük önleyici igne kullanan.Özele gidebiliyorsan git mümkün olan en kısa surede de.Allah yardımcınız olsun.
Ceydacetin Hacer26 allah razı olsun ilaçlara hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladık yarın sabah ilk iş özele gidicem inşallah o zamana kadar bişey olmaz
Ceydacetin Semiha_ bizde görevden ötürü burdayız oğluma hamileykende böyledi ama yüp bebek merkezi vardı oraya gidiyordum hemen kanamamı durduyorları burada hiç umursamıyorlar
Breezy35 Allah yardımcınız olsun bazı hastanelerde acil kadın doğum doktorları var onları araştırın ve asla ayağa dahi kalkmayın hep uzanın progestan kullanıyor musunuz