Bende doğum hikayemi paylaşayım
03.09.2021 e günümüzü almıştık erken doğum riskimiz vardi 34 haftadan beridir. 37+3 te doğacaktı bebeğim. İki kere ciger gelistirici yapildi zaten 🥺 neyse sabah hastaneye yatışımız yapıldı hazırlıklar tamamlandi tahliller yapildi ikinci sezaryenm olacakti ilkinde spinal olmustum bunda da onu istedim. Ameliyathaneye gittik esim kapida anestezi uzmani geldi ve kan degerlerinin birinde cok dusukluk var bu sekilde yapamam spinal dedi yoksa beyin kanaması gecirebilirsin deyince beynimden vurulmusa döndüm. Genelden korkuyordum ya uyanamazsam diye 😥 baya bi stres oldum ağladım yanimda kimse yok tir tir titredim resmen. Genel anestezi de sondayi uyusmadan once takiyorlar birazcik canım yandi 😢 sonra ben aglarken sakinlestirmeye calistilar surekli ve uyumusum. Uyandığımda tokatlaniyordum 😂 uyanmam zor olmus. 11 de girdigim ameliyathaneden 12 de çıktım. Bebeğim 11.20 de dünyaya gelmiş. 3045 gr 50 cm olarak biraz solunum sıkıntısı varmış. Beni odaya çıkardılar 15 dk sonra bebeğim geldi kontrolleri yapilmis falan. Neyse ama bebeğim hic ağlamıyor surekli uyku halinde emziremedik agzini acipta 11.20 den 4 e kadar ac durdu mama da verilmedi çocuk uyanmadi hic megerse kuzumun cigerinde su kalmis cikaramamis birden bogazina geldi nefes alamadi sonra yanimdan götürdüler kuveze koydular hala kuvezde. Beni dun taburcu ettiler bebegimi orda birakip gelmek cok zoruma gitti 🥺 insallah bugun aksama dogru gidip emzirecegim eger guzel emerse cikarip evimize getirecegim hayırlısıyla 🤲🏻 Sizlerden ricam bebegim icin dua etmeniz 🙏🏻 Sormak istedilerinizi sorabilirsiniz (uzun oldu kusura bakmayın )