Flower106 Selamlar🌸 kocaelinde yaşayan doğum yapmayı bekleyen anneler!! Acaba hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Doğum zamanınıza ne kadar kaldı? Burdan konuşssak, bende bilgi toparlasam?
Minikprensesim_41 Flower106 ben Alikahyaya gidiyorum doktorum Mehmet Bekir bey çok memnunum ama acildeki olan ebelerden fazlaa memnun kalamıyorum 40. Haftaya geldim daha doguramadim sürekli bekletiyorlar git gellerdeyim süründürüyorlar özele gitmiş olsam çoktan doğurmuştur
Senemella Flower106 canım bende konakta firdevs şekerciye gidiyorum çok ilgili bi doktor ne sorsan sen söylemeden seni bilgilendiriyo 4 doktordan sonra bında memnun kaldık 🙂
Minikannecik2 Flower106 suan Derince eğitim araştırma hastanesine gidiyorum ama doğum Alikahya’da olacak insallah
Minikannecik2 Minikprensesim_41 bende geçen sene oğlumu temmuzda Alikahya’da aldım kucağıma 41 e kadar beklediler canım mecburi sezeryan oldu benim ki 41+2 de bu sene de 1 buçuk ayım kaldı ben de nasipse Alikahya’da doğuracağım çok ilgililerdi çünkü doğumdan sonra
Flower106 Medicale giden Minikprensesim_41 ah anladım, sağlıkla gelsin inşallh🌸 bende medicale gidiyorum
Birdemetgul @Flower106 Bende konak Hastanesi’ne gidiyirum doktorumdan memnunum ama dogumhanede çalışan hemşireler çok ilgisizler soğuklar.2kere nst cekinmeye indim duzgun ilgilenmediler😑😑