ebruaren Kızlar merhaba🤗Geçen hafta pazartesı son gittiğimiz doktor kontrolünde sağlık durumum sebebiyle 2 gün sonrasına yani çarşamba gününe(11.07.2018) doğum için doktorumla anlaştık.Tabi o an itibariyle beni deli gibi heyecanla beraber korku vb duygular da sarmadı desem yalan olur😌Ertesı gün çok zor gecti.Doktorum amelıyatın 11 de olacağını saat 7 de yatışımın yapılması gerektığini soyledı.Gecesınde de saat 4 gıbı hafif atıstırıp 7 den sonra da bırsey ıcmemem gerektıgını belırttı.O gece yavrum da sankı anlamıs gıbı karnımda hareket ede ede bır oldu uyutmadı benı ☺️Ztn heyecandan uyuyamıyorudm da. Sabah oldu 7.30 gıbı hastane ıslemlerınızı yaptırdık.Odama gectım.Yanımda esım ve arkadasım vardı.Daha zamanımız oldugu ıcın esımi asagı ınıp bırseyler yemesı ıcın gonderdım.O sırada tahlıllerım yapıldı nst cıhazına baglandım.Saat 9a gelıyordu cıhaza da yenı baglanmıstım kı bırden odaya sedye geldı ve benı amelıyathaneye gotureceklerını soyledıler.Neye ugradıgımı sasırdım🙄Esımı aradık kosa kosa geldı tabı bu arada benı odadan cıkarıyorlar.Esımı gordugum an basladım aglamaya😢 O sekılde benı doğumhaneye goturduler.İçerisi kalabalık ben fenalardayım sankı oradan cıkamayacakmısım gıbı duygulara burundum, aglıyorum😥Doktorumu gordum anastezı uzmanını gordum onları gormek bır nevı rahatlatsa da o ortam ,ruh halı gercekten cok degısık tarıfsız😒Ben sezeryan artı miyom amelıyatı olacagım ıcın genel anastezi oldum. Sonrası ne mı sonrası tarıfı ımkansız bır duygu ☺️Gozumu acamıyorum aglıyorum aglıyorum hıckıra hıckıra aglıyorum sesler duyuyorum cok guzel bır bebek dogurdun dıye gogsume yatırılmıs benı emen bır melek var ama ben bakmaya kıyamıyorum 😥Sonra zar zor actım gozumu ve mucızemle tanıstım o gozlerı fal taşı gıbı bana bakıyordu🤗 Bebeğim tabiki herkesinki gibi dünyalar güzeli 💝👼🏻Bu arada dogumdan 2 gun once 3300 gozuken oglum doktoru da cıhazı da sasırtarak 4065 dogdu (maşşallah dıyelım )🙏🏼😊 Aradan gecen 1 haftada ılk 2-3 gun beden olarak zorluyor ama cok sukur ben ıkı operasyon bırden olmama rahmen bedenımın cabuk toparladıgına ınanıyorum.Sezeryandan korkmayın kesınlıkle.Uykusuz gecelere,emzırmeye ve bebegı dunyaya adapte etmeye bıraz fazla mesaı harcayıp yoruluyor ınsan.Ama onu koklayınca gercekten birşeyciğiniz kalmıyor 💝😌(hep derlerdı ya) 10 kilom da daha 5.gunden gıtmıstı.Cok kılo alanlar da kafalarına takmasın baslıklar acıldıgında benım gıbı 20 kilo alan 3-5 kısıydık rahat olun yarısı ztn uctu bıle🤗😅Uzun yazdım benı boyle hıkayelerı okumak keyıflendırırdı ınsallah sızın ıcınde aynısı gecerlı olur.Herkes yavrusuna saglıkla kavusup saglıkla buyutsun ınsallah 😌🙏🏼❤️
Enesefe ebruaren ne kadar güzel anlatmissiniz masallah size ve bebeginize bir an kendim yaşıyormuş gibi hissettim bende pazartesi günü genel anestezi ile kızımı alacağım inşallah kucağıma gözünüz aydın allah anali babalı büyütsün yavrunuzu gevmis olsun
Slcnslcn ebruaren zevkle okudum. Ne guzel saglikla kavusmussnz oglunuza. Darisi bizlerin basina ins. Gule gule buyutun pasanizi. 😍
ebruaren Enesefe çok teşekkür ederim🙏🏼😊❤️Darısı basınıza ınsallah saglıkla kucagınıza alın tatlışı 💖💞