Zeyneb12 Makif2112_ sendikaların bu konuda dilekçeleri varmış onu araştırıp dilekçeyi idareye vermeyi düşünüyorum. Korona şüphelilerle birlikte haftada iki gün test vermek riskli
figen1 Seross10 ben doktoruma sprdıhum da 3 hafta gayet ideal zaten birbirlerin den bagımsız 2 aşı onlar dedi bana ben 26 agustosta covid aşısı oldum buhafta gititigim de tam nezaman olmalıyım tetenoz u diye tekrar sorcam ama tabi
-Arya- Cansusuem Doktorum asla önermiyorum bebek üzerindeki etkisi henüz belli değil dedi, doğru söylüyor kanıtlanmış birşey yok hala. O yüzden riske atmıyorum, doğumdan sonra vurulacağım
yyagmurrr Cansusuem Seross10 ben geçen hafta tetenoz oldum. Doktoruma sordum covid aşısı ile arasında ne kadar olması gerekiyor diye. Hemende olabilirsin ama tetenozda kol agrısı yapıyor covid aşısıda o yüzden istersen araya 1hafta koy dedi
candanx ilk trimesterdan sonra başladım aşı olmaya 3. doz sinovac ı 2-3 hafta önce oldum şuan 34+1 im. hiç bir yanetki yaşamadım herşey yolunda 🙏🏻
Mehmetinannesii Cansusuem hamile kalmadan once sinovac olmustum. 2 hafta sonra doktor randevum var doktoruma danisip olmayi dusunuyorum gebelerde risk dahada artiyormus bizim burdada ölen olmustu bebegi kaldi yazik. Korkuyorum o yuzden olacagim asimi.
Aylinak1n Cansusuem biontech oldum ilk dpz 24. Hafta 2. Doz 28.haftamda iki üç günlük kol ağrısı dışında hiçbir yan etkisi olmadı çok şükür 🙏
Kevseryldrm Pcan kardeşim merhabalar bende 27. Haftadayım eşim ile kararsız kaldık olsam mı olmasam mı bilemedim eşim çocuğumuza zararı olur mu diye düşünüyor bir yandan da benim için endişeleniyor kaç gün oldu olalı
Edanur-gul Cansusuem 33+3 günlük olduk dün 2. Dozumu vurulsum bientac sadece kol agrım oldu halsizlik ve birazda baş agrisi oldu ama kısa sürdu ben 4 5 tane doktora sordum hepsinden kesinlikle ol dendigi icin olmak istedim.
minnakveannesii Ben 16 haftalıkken covid geçirdim şuan 35 teyiz aşı olmadım çok kararsızım ya bişey olursa diye korkuyorum bebekte ani bir şeye sebep olursa
Zeytininannesi01 Goncagul_94_35 Papatya-34 Doğum yaptınız mı bebekte herhangi bir sorun oldu mu virüs aşısından dolayı ben çok kararsızım