Balbeby Kızlar devlet hastanelerinde neden ultrosyon kağıdı vermiyorlar özele gidiyordum orada veriyorlardı sonra 3 4 defa devlete gittim ve ulturasyon kağıdı vermiyorlar yasakmış sizdede varmı gittiginiz hastanede veriyorlarmi👶
Eda-5807 Balbeby ben 25 haftalık olana kadar Antalya’da durdum orda bana verdıler sonra esım askere gıdınce annemın yanına Ankara’ya geldım burda banada vermedıler bebegımım sadece 25 haftalığa kadar resımlerı var elımde gerısı yok
gldn065807 Balbeby bazı doktor veriyo bazısı vermiyo maleswf şuana kadar gittiğim verdi ama devlet işte yapacak bisey yok neyi yasakmis acaba değişik yani
yasemiinorhn Balbeby yoo valla kayserideyim bende ilk başlarda devlet hastanesine gidiyordum aldım ilk başka kese boştu onun bile var yani 🤷🏻♀️
Beyzanuraslan Balbeby devlete gidiyorum veriyorlar ama 1 USG resmi hakkı oluyor bir hastanın vermeme gibi Bi durum yok yani isteyin bence Dr dan
gldn065807 Eda-5807 bende antalyadayim burda genelde veriyolar evet ama bazı doktor vermiyo hangi hastaneye gittin sen
Eda-5807 gldn065807 bence yasak degıl sadece islerıne gelmıyor başka sehırlerde verıyorlar onlara yasak yokmuymus ya doktorların işine gelıyor vermemek bence devletın her ımkanı var ama bitek onamı yasak
Eda-5807 gldn065807 ben Antalya gazıpasadaydım orası verdı Alanya devlet hastanesıde verıyor ama Antalya’yı bılmıyorum
gldn065807 Eda-5807 aynen öyle gerçekten ama şükür hep iyi doktorlar denk geldi aztalya Atatürk devlet hastanesinde Tülay hanım var ben onada gidiyorum randevu buldukça çok çok memnunum çok harika bir doktor ulturosonu vermiyordu resim getir telle çek kalsın sende dedi
AlyaEkmen_ Balbeby bütün kontrollerim devlet Hastanesi’nde oluyor yüzüne kadar Ultrason fotoğraflari var bende bence hasteneden hastaneye fark var