calikusu_03 Kızlar bebek kilo alsın diye her gün 100 gr kadar kaşar yiyorum ama sütaş kaşırım içerisinden böyle mavi bi plastik kırıntısı çıktı baya da büyüktü mercimek kadar. Yiyoruz ama bu kaşarların cidden faydası var mı acaba
Gizmom calikusu_03 müsteri hizmetlerine bildirin, koruyucu olmasın diye en iyisini alıyoruz demekki onlarda iyi değil
evetbenavukatiyim calikusu_03 Bebek kilo alsın diye cicibebe yiyen biri varmış sabah postunu görmüştüm
elfmoom calikusu_03 kaşarın bir hayli faydası var ama plastiğin yok🤭 içim torku ve sütaş hep böyle kaşarlarında sürekli sıkıntı çıkıyor 🤷🏼♀️ şikayetvar.com şikayette bulunun..
Sevilss calikusu_03 O yenilen kaşarlar ne kadar sağlıklı ki eski yağlı kaşar olması lazım bebeğe kilo aldırmak için bu kaşarlar patates püresi bence içine plastik falan karışmıştır. Asıl kilo aldıran kaşar o paketliler değil Kars kaşarı falan internete yazın bakın onu sıcakta bırakınca yağ akar hiç öyle bir görüntü var mı bi bırakın dışarda da bakın
calikusu_03 Eski kaşarı da malasef herkes alamıyor , hem maddi olarak hem de güvenilir bulmak da çok zor tadı da değişik o yüzden yiyemiyor çoğu kişi. Ki ben sormuştum forumda bu bildiğimiz tost kaşarı mı diye herkes evet demişti
heyecanlibekleyiss Güvendiğiniz bir yerden açık çeçil peyniri alabilirsin. Oda çok işe yarıyor tadıda çok lezzetli 👍😊