2 günü sezeryan günüm wardı denizlide özel bi hastanede. Yatış işlemleri için gittik wezneye kart geçicez dediler ki kart geçmiyoruz nakit bunu raha önce sölemediler benim sinirlerim bozul benm doktorum orda we aynı gün kart geçmiyoruz nakit ne kadar saçma ben tabii aglamaya başladım. Doktorun yanına çıktık. Doktorda hastaneye yeni baişadgı için bişey yapamadı konuşablirdi ama tenezzül etmedi bende o sattten snra kime güvenip gidebilirim ki . Neyse inatlaşmadık we nakşt ödedik tartışttık tabi. Amaçları kart geçmeyip fatura kesmemek içindi zaten ama çıkışta fatura aldık zorlamida olsa . Neyse gelelim doguma doktorla spinel anlaştık benm 2. Sezeryanım ilki genel oldu bunda spinel olsun dedim . Odaya yatışım yapıldı amelyt önlüğü giydim . Saati bekledim saat 1.5 gibi gittim beni amelythaneye çıkardılar .kalablık biyerdi herlez hoşgeldin diolardı. Soguk ve agır ilaç kokulu biyerdi amelyt masasına oturdum doktırum geldi elimi sımsıkı tuttu anestezi uzmanı geldi sorulr sordu iğne yapmya başldı 4. Dememede uyuştu hemen yattım hemen başladılar ilk sondayı taktılar tabiki bende heycan başladı 3 dakikada çocuk çıktı temizlediler hemen yğzüme dayadılar çok güzel bi duyguydu bu tarifi olmayn 💕💕💕🌸 sonra dikim işlemini yaptıkar bu uzun sürdü 20 dakika falan
ama çok agrı yaşadım somrasında sezeryan yerim belim boşluklarım sırtım hep batar oldu nefes aldıkça battı hep bgun 4. Günüm biraz daha iyiyim ama sanrm 10 gün tam iyi olamıcam çünkü yüksek agrı kesici kullanıyrm bebegimi emziremedm süt gelmedi bakalım önmüzdeki günlerde artık benden bukadar 🥰