Sakinem212 Mom526 ben ilk gebelüimde 9 aya kadar kendim ağda yaptım erken doğsun diye neler neler yaptım 40 haftada anca yaptım son aylarda cilt çok hasas oluyor gerilediği için hep tahriş oluyordu ağda yaparken kuaför daha güzel yapıyor tabi vileti tercih etmiyorum sert çıkan tüyler batma hissi yaratıyor.
Arzuaksumom Mom526 aslında tüy dökücü kremlerin kanıtlanmış bir zararı yok sadece alerjiniz varsa bu sıkıntı yaratıyor benim ablam doğum yaklaştığında tüy dökücü kullandı 2 gebeliğinde de kullandı tüy dökücü kremi cildinize ufak bir yerde deneme yapılmalı görümcemin 1 yaşında kızı var o sürekli tüy dökücü kullanır ağdaya dayanamıyor 😅
Mom526 Arzuaksumom tüy dökücü veeet kullandım eşim de kullanıyor ben de..Eşimin göğüs kılları icjn kullanıyoruz onda bile bsy yapmadi bende de tahriş olmamıştı mis gibi de olmustu simdi hamile iken de hiç denemedim içine kaçırmadan denicem
Heather Mom526 ilk hamişeliğimden beri ağdaya gidiyorum. Tel dikkat etmeniz gereken size özel kutu açılan temiz bir yer olması. Adımı yazıyor kutunun üstüne bitene jadar o kutu sonra yenisi.
Sevilss Mom526 Ağda niye erken doğuma sebep olsun ki ben ağda yaptırıyorum genitale bacakalrıma falan da lazere gidiyorum gebelikten önce başlamıştım bırakmadım lazeride ama lazer tercih meselesi örnek olmak asla istemem ben kendi isteğimle yaptıtyorum. Ama ağdadan sorun olmaz bence
Sevilss Mom526 Tüy dökücü krem gebe iken kullanılmaz zaten genitale kullanmayın bile diyorlar içinde aşırı kimyasal var zararlı bişey
1Ezgiii Mom526 bende 25 haftalığım hala her ay agdaya gidiyorum en büyük rahatlık bence agdadan şaşma jilet eziyet
Minikmucizembenimmm Mom526 12. Haftadan beri ağdaya gidiyorum çok şükür sorun olmuyor ağdaya gidin kurtulun ilerleyen süreçte hiç yapamazsınız
Gamzeblt Mom526 39+3 üm dün agdaya gittim keşke doğum yaptırsa 😂 kuaförüm diyoki bazı hamileler bu dönemde alırken çok acıdıgını söylüyo bagırıp çağıeıyolar burda maşallahın var dedi ben alışmışım acı agrı çok az hissediyorum az da değil bu ara kıllarım yani 8 aydır agdaya gidiyorum ondan önce jiletle alıyodum
Yeni-anne4-02 Mom526 başından itibaren ağda kullandım kullanmaya devam ediyorum, gebeliğim sorunsuz bir gebelik yani mide bulantısı dahi yaşamadım elhamdülillah ama herhangi bir erken doğum riskiyle de karşılaşmadım şuan 35+2 olduk ağdaya devam ediyorum
Ozge2805 Mom526 canısı ağdanın hiç bir zararı yok imkansız açılma vs erken doğumada sebep olması ilaçla bile zor açılma oluyorken en temizi kuaföre git ben aydan aya gidiyorum … doğumdan sonrada 40 çıkınca lazere devam edeceğim
Ctorun Mom526 geçmiş olsun canım.agdaya hiç başlama kendini kastigin için daha sıkıntılı oluyor.tuy dökücü kimyasal olduğundan doktorum asla yapma dedi.yardim isteyeceğiz artık ben eşime söyledim perşembe kontrol var ondan önce yapacak.sende yanındakilerden yardim iste.
Mom526 Ctorun peki jiletle almadan kıl köklerini yumuşatmak için ne kullanabilirim sabun falan sürsem olur mu
ebruzb Mom526 bence haftanız erkenken ağdaya başlayın jiletten geçeceğiniz için zorlanabilirsiniz ama en azından daha geç çıkar rahat edersiniz bende 23+1 im uzun zamandan beri yaklaşık 7-8 yıldır ağdayla alıyorum inanılmaz rahatlık en az 1 ay rahat ve tertemizsin jilet hiç kullanmadım özel bölgeme ama muhtemelen çıkarken de batma ve kaşıntı yapıp beni sinir krizine sokardı😂
balpetegim_35 Mom526 ben lazere gitmiştim sadece alt kısımlarda tek tük çıkıyor . Onu da ilk zamanlar eldivenle alıyordum şimdi eğilip bükülemediğim için kuaförde ağdayla aldırıyorum . 29 haftalığım bi sorun olmadı .
NurCeren00 Mom526 ben hep ağdadan devam ettim. Doktorum yaptırma vs demedi. Burada birkaç kişi doktorum ağdayı yasakladı yazmıştı ama neye göre yasak koyuluyor bilmiyorum.
Elmas_ @ebruzb brnde 8 buçuk haftalık hamileyim hep jiletle aldım ama artık almak istrmiyorum ben de erken haftamda başlarsam rahat ederim dimi önceden bi kaç kere gittim sonra üşendim falan gitmedim ama temiz olsun istiyorum artık
ebruzb Elmas_ yani bence kesinlikle öyle ama tabi doktorunuza mutlaka danışın ilk 3 ay riskli bir dönem biliyorsunuz herhangi bir riskiniz olup olmadığını sormalısınız 🌺 ama gerçekten büyük rahatlık ağda 🙏🏻
ebruzb Mom526 nasıl günah ? Anlayamadım ağdanın neyi günah olabilirr ki ? kuaföre falan gitmek mi ? Ben evde kendim alıyorum canım yani özel bölge hassas ya biraz alabildiğim yere kadar inşallah kendim alacağım ilerleyen haftalarda alamazsam mecbur gideceğim 🤷🏻♀️ Ama özel bölgeyi lazerle aldırmama sebebim de sırf bu mahremiyet şeysiydi evde ağdaya devam 🙊