ElifGuven [silindi] tazeleniyor mu derken nasıl yabi kolostrom bir süre gelir sonra gelmez süt gelmeye başlar
Rasev MerveMustafaKaraku sağsalim minnoslarimizi kucagimiza alsaydik rahatlardik 😍ben bi sonraki cocugumu hamileliyi yaz aylarina denk getirmemeye caliscam zor hakketen🤷🏻♀️😁🙄
ElifGuven [silindi] aslında Doğumdan sonra gelir kolostrom bebek sarılık olmasın diye ilk gelen süt en faydalı süttür rengi süte göre daha koyu ve katıdır ondan sonra normal süt gelir
ElifGuven [silindi] Benin sütüm hep geç geliyor 😔Doğumdan 3 gün sonra falan inşallah bu sefer hemen gelir 😔
Dua MerveMustafaKaraku sizinle aynıyız hafta gün olarak ama bende yok henüz bi şey bence olması iyi Doğumda hemen gelecek mi diye düşünmezsiniz ☺️ Ama ben de dokunulmaması gerektiğini duymuştum en iyi doktorunuz bilir tabi hayırlısı işe doğuralım hepimiz amin 🙏☺️
MerveMustafaKaraku Dua amin canım inşallah. Doktoruma sorcam gittiğimde. Ellemek değil bakmıyorum bile ilgilenmicem onlarla bi süre 😂😂
Rasev MerveMustafaKaraku bu devirde elbetde zor hem erkek hemde kiz bebek buyutmek ben 5-6yil sonraya dusunuyorum bebegimle dahada ilgilene bilmek icin
tomurcukannesi MerveMustafaKaraku benim 23 haftalıkken gelmişti şuan 29 um geçen gün yatarken koluma kadar akmış. Doktorum normal dedi dmeekki bebek aç kalmıcak doğunca dedi☺️
jrarya Sibel3434 bende 34. Haftadayım bendende gelmedi gelmesi mi lazımdı yoksa hala normal mi gelmemesi 🤔