[silindi] Günaydın kızlar bebeğiniz kilo alsın istiyorsanız mutlaka cicibebe yiyin. Sabah akşam sürekli yiyorum akşam çayın yanına bile yiyorum 😊 Bebeğim 1 haftada 500 gr almış🙏🏻🙏🏻🧿😍 mutlaka deneyin
Busra_gunyuzlu [silindi] cıdden mi masallah ya ben bunu duydum da ınanmadım kılo ben alırım dıye denemedım 😅😅
Bebegimicin1 [silindi] ay bende deneyeyim bi 36+2 yim 2 cm açıklık var düzenli sancışarımda ntsde çıkıyor bebek zayıf diye serumlarla durdurdular 2300 bebriş daha inşallah kilo alır bebişler bende bebekte kilo almadık
[silindi] Busra_gunyuzlu Bende burda gördüm birisi yazmıştı deneyim dedim gerçekten işe yaradı eşim her akşam cicibebeyle geliyor artık 😅
prensesannesiiiii [silindi] en sevsiğim şeydir zaten 😂 bunu öğrenmem iyi oldu yiyordum daha fazla yerim😁
[silindi] Bebegimicin1 evet canm benimkiyle aynı kiloymuş hemen hemen dene inşallah işe yarar muz da ıyı dıyorlar ama muzu da çok yedım fazla bi etkisini göremedim cicibebe çok etkiliymiş buna şahit oldum ama 😊
1tuba Bebegimicin1 Bebegimicin1 benim 34 haftalıkta 2270ti şu an 40 haftalığa giricem 3350 civarı falan dedi bişey yapmasan da ayrıyetten kilo alınıyor bence artı şeylere gerek yok bence
Susamtanem2 Bebegimicin1 muz süt yulaf ceviz bal blender geçirip içmekte kilo aldırıyor diye okudum deneyin isterseniz
Bebegimicin1 1tuba gelişim geriliği var kanım bebeği beslemiyor kan pıhtılşma problemimde var nekadar sulandırı ham iğne de kullandam bebeği besletemiyorum fazla her gebeliltr kilo alımlsr bir değil
gokcekocyigit07 Günaydın, aynı zamanda anneye de süt yapıyor bende geceleri süt içerken yanında yiyorum 🤭 Bebeğe kilo, bize süt daha ne olsun 🥰
Doga_77 [silindi] ay bu bi işaret olmalı geçen gün rüyamda cicibebe gördüm. migrosta satılıyordu 51 tlydi diye almadım dalga mı geçiyorlar diye sinirlendim 😁 ama öyle canım çekmişti ki sonrasında unuttum gidip almayı şu an aklıma geliyor da rüyam bile fakir diyorum😄😄 bugün gidip alıyım iyi ki aklıma getirdin🤗😄
[silindi] Doga_77 Yok kız ne 51 i 8 TL mi 10 TL’mi öyle birşey hiç hatırlamıyorum pahalı değil ama Mehtap23 bilmiyorum canm fark eder mi benim yediğim bu [url=https://www.hizliresim.com/gtmj9fe][img]https://i.hizliresim.com/gtmj9fe.jpeg[/img][/url]
Dila71 [silindi] bende duydum ama denememiştim onaylandığına göre hemen deneyeyim 😂 tabi alacağım kiloları da hesaba katmak gerek 😂 ama olsun yeterki minnoslarimiz büyüsün
[silindi] Dila71 ben 12 kilo aldım önemli değil bebeğim sağlıklı olsun da veririz bizler doğumdan sonra 🙏🏻😅
Mehtap23 [silindi] ay çok iyi ben hemen bugün alıp başlıyorum😂 artık yemediğim kalmadı kaşarı sütü muzu onuda yerim yeterki bebeğim normal kiloda sağlıklı doğsun😍 marka olarak illa cicibebe mi olması lazım🤔