Hafissee Hatice4446 ne yapmalıyım derken ? Doktora götürceksiniz başka ne yapacaksını bunun da çaresini burda aramayın bari
evetbenavukatiyim Hatice4446 Geçmiş olsun bebekler bizden çok daha güçlüler ateşi var mı peki baktınız mı ?
elfmoom Hatice4446 korkmayın, çocuklar sürekli hastalanır :) ateşine bakın, yine de her ihtimale karşı bir doktora götürün 🖤
Deletedmom93428 Hafissee kadını terslemenizdeki lüzum ney? Belki o an çaresiz gelmiş sormuş bilmiyorsan yorum yapma ne bu insanların moralini bozma arzunuz anlamıyorum.
Cicilibicili Hafissee sürekli aynı üslupta annelerin gereksiz postlar açtığını yazıyorsunuz. Bu kaçıncı uyarınız askınız ama hala devam ediyor olmanız gerçekten çok düşündürücü. Size biraz nefes aldıralım olur mu, hesabınızı askıya alıyorum.
Hatice4446 Hafissee kardeşim bende biliyorum herhalde doktora götürmesini saçma sapan konuşmayın bugün pazar olduğu için acile götürebildim çaresiz kaldım bende sormak istedimmm
Esraali Cicilibicili engelleyin hanımefendiyi devamlı bir dalga Bi azarlama kendiside acıyor post kimse onun gibi ona cevzp vermiyor
Deletedmom93428 Esraali konuş reis ya sürekli tersleme ben kimsenin postunu terslemediğim halde cinsellik konusu olan bir postta post sahibinin konusuyla alakasız başka kızlarla başka bir şeye güldüm diye postla dalga geçmek sanıldı askı yedim günlerce ama bu kadın sürekli azarlama tersleme yapıyor
Deletedmom9823 Deletedmom93428 bide işin komik yanı kendiside sürekli post açıp soruyo 😀😀😀 @Esraali Ozaman ara doktoruna sor burdakiler daha doğurmamış bile sen bebeğin hakkında soruyorsun. Kimse biz ne bilelim demiyor nedense bi onda var o özellik
darkparadise Hanımefendi haklı bence hastalığın çözümü aranacak yer burası değil bebek öksürüyorsa doktora götürülür benim bildiğim burada verilecek tavsiye başka ne olabilir yani doktora götürme canım boşver bişeyi yoktur dense götürmeyecek mi
Deletedmom93428 darkparadise hastalığın çözüm yeri burası demedi kimse ama burda herkes bilgisini fikrini paylaşıyor kimse doktora götürme de dememiş ama kadın belki o telaşla açtı postu nerden biliyorsunuz istediğini sorar burası sorulacak yer mi diye tersleyemez düzgünce hastaneye gidin diyebilir
Seda_nrr darkparadise kimseye doktora götürme desin demiyoruzki 🤷🏼♀️ Sadece o anda annenin stresi veya heycanını azaltabiliriz en azından kimse burda doktorlukta yapsın demiyoruz.Kimseyş terslemeden kırmadan doğruyu göstermek önemli olan.Böyle boş yapıp tersleyenlere tahammülümüz kalmadı derdimiz o