yildiz_07 Kızlar 31+4 haftalık gebeyim sabahtan beri karnımın üst tarafında sancı var sabahtan beri ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum tuvaletimi yaparken daha çok sancı oluyor neden olduğunu bilen var mı ya da başına gelen var mı kasıklarımda çok ağrı yok nadir ağrıyor belim ve kalçada biraz ağrı var ilk gebeliğim hiç böyle şey yaşamadım normalmi acaba internette baktığımda bebek büyüdüğü için normal yazıyor ama sabahtandır ağrıyor gittikçe daha çok sancı oluyor ama karnımın üst kısmında göbek deliğimin 3 4 parmak üstünde
Sudeeee yildiz_07 canım mutlaka hastaneye git orası sert mi ? Göbek deliğinin üstü ağrıyor dediğin yer . Benimde böyle oldu sonradan kasıklarıma hafif hafif olıyordu bi gittim ki sancılarım 60/70/80 e dayanıyor hemen serum taktılar ve sıklıkla oluyordu . Erken doğum riski olabilir dedi doktor serum iyi geldi o sancılara resmen bebeğim taş gibiydi hareket etmiyordu serumdan sonra etti bide ciğer geliştirici vurdular her ihtimale karşı iki doz . Dayanılmıcak kadar acıysa git böyle benim o dediğin yer taş gibi ve cok keskin şekilde acıyordu
yildiz_07 Sudeeee evet sert, sabit bir şekilde soluma veya sağıma yatarken ağrım yok ama sırt üstü yatarken, kalkarken, ayakta ve otururken sancim çok oluyor olmadı yarın bir gideyim insallah bir sıkıntı yoktur ya