hamisanne_63 Fazla Kilo almak istemiyorum beslenmeme dikkat etmek istiyorum fikir verebilecek var mı ? Şunları şunları yiyerek hamileliğimi az kiloyla bitirdim diyenler var mı
Medilifegun hamisanne_63 hiç ekmek tüketmiyorum asla tuz tüketmiyorum iki gebeligimde de hiç odem yaşamadım doğumdan sonra da böyle devam ediyorum
Zeyyyn hamisanne_63 34teyim 7 kılo aldım şuana kadar tam bugday ekmek tüketiyorım herşey den yiyorum ama az yıyorum 3 ana 3 ara öğün yapıyorım pilav makarna vs tüketmiyorm şeker var diye
mrveknblt hamisanne_63 ben genellikle normalde de ekmek pek tüketmiyorum tüketirsem de tam buğday 1 dilim. O yoksa normal ekmek oda 4 parmak kadarlık
citlenbigim2212 hamisanne_63 valla anacım beyaz ekmekti yiyorum doyana kadar yiyorum makarna kızartma türü canım istedikçe yapıp yiyorum çok şükür 28+2 haftalık hamileyim henüz 2 kilo aldım ama çok su içiyorum ve bol bol yürüyorum İnşAllah böyle de devam ederim 😊✌
Busra333 hamisanne_63 ben genelde ekmek yemiyorum cnm yemeği daha fazla yiyip ekmeği az hatta beredeyse yemek ile hiç yemeyiz
Minicikkiz hamisanne_63 Ben ekmeksiz doymuyorum 🤦☺️ O yüzden kesemem malesf . Ne olursa yerim yani yapcak bişey yok 🥰