Firstmommy Merhaba arkadaslar;17+5 deyim ve bugun aylik kontrolde 224 gr ve 17 cm oldugu soylendi.sizin bu haftalar bebeginizin kilosu ve boyu hakkinda bilgi verebilir misiniz? Ilk gebeligim oldugu icin tecrubesizim 🤔
Mavi1 16+4 te 149 gr dı. bir hafta var arasında bence normal doktorunuz bir şey demedi iyi güzel vs tarzında 😊
Firstmommy Mavi1 doktorum normal dedi sanki bana yarim agizla gibi geldi .Ben biraz evhamli oldugum icin bana cok yorum yapmiyor .Beslenme duzenimi yeniden olustuyorum ve merak ediyorum diger hamile arkadaslarimizin nasil vs .diye? Karsilastirmak icin degil de anormal bir seyler varsa bende onlem almak icin.
Mavi1 Firstmommy yok bir şey demedim canım, bu senin hakkın tabi ki, yemek düzenin nasıldı ki yeniden oluşturdun canım. protein ağırlıklı beslen karbonat tüketimini azalt, kilo alır 😊
Firstmommy Mavi1 aynen bendd protein agırlıklı beslenme dusunuyorum.cok cesitli ve meyve agırlıklıydı ve karbonhidrat 😬sımdı kısmayı dusunuyorum cunku aldıgım multivitamin haplarda bana kilo yaptı😏
Agg0207 15/5 haftalıkken gittiğimde 125 gr demişti doktor şimdi bende 17/4 oldum merak ediyorum kilosunu cok
Mavi1 Firstmommy aynen meyvede zaten şeker oranı yüksek, 2 tane yiyeceğine 1 tane ye mesela. karbonhidrat azaltırsan kiloyu sen almazsın canım ❤️ şimdiden yediklerin şifa olsun bebeğine 😊
Firstmommy Mavi1 tesekkürler güzel dileklerin için 😍 herkesin bebekleri umarım cok saglıklı doğar .Gördügüm kadarıyla hepimizin paralel gidiyor 👯♀️🤩 her sey yolunda gider umarım herkese cok tesekkürler 🤗