Mihribancglr Dilaraeslem 27 haftada pozisyon almıştı bebişimmm 😍😍 38 haftada geldi 22 günlük olduk bugün ama hala burdayım ayrilamıyorummm🙈🙈
Omerhatice Dilaraeslem oglum 31 kizim da 30 da doğum pozisyonunda idi ☺ 37 ye kadar bile dönen bebisler var ☺
Kayla Detaylı ultrasona gittiğimde doğum pozisyonundaydı. Ondan beri de hiç dönmedi. Kafası hep aşağıda :)
Busra_gunyuzlu Omerhatice bısey sorcam yanı donmesı normal doğuma uygun hale gelmesı mı oluyor bende suan 31 haftalık hamıleyım merak ettim de 🤷🏼♀️🙏🙏
elfshka Busra_gunyuzlu evet,normal doguma hazirliyor bebis kendini.Gerisi Allah neyi nasip ederse o oluyor tabi
Ckfksldlflglglsks Dilaraeslem ben şuan 36+5 haftamdayım. Bebeğim 32. Haftada pozisyonunu almıştı hala aynı
Dilekcnkn Dilaraeslem 31 haftalık gittiğimde almıştı şu an 34 haftalığım ama sanırım hala aşağıda çünkü göğsümün altı boş ve hıçkırıklarını rahime yakın hissediyorum😊
honeyland Dilaraeslem 30 + 4 haftalığım galiba bu gece döndü benim bebegim göbek etrafında hissediyordum hareketlerini şimdi aşşagılarda birşeyler oluyor 😄
Busra333 Dilaraeslem kagan Kocatepe adlı doktordan dinlemiştim 37. Haftaya kadar bebeklerin yüzde 97 ya da Yüzde 98 i döner demişti canım o yüzden rahat ol dönecektir insallah :)
Esra_baki Dilaraeslem ilk kızım 29. Haftada dönmüştü ikinci kızım 30 haftalık döndü 39. Haftada kanala girdi 39+5 günlüğüm beklemedeyim 🙈