Busra-61 Kızlar göbek deliğinin çevre kısmı ağrı kramp gibi değilde acıyor öyle bir durum yaşayan var mı 15+2 haftalığım
Zeyyyn Busra-61 rahim büyüdükçe kaslar geriliyor canım ondan 34teyim hala karın büyüdükçe göbek deliği etrafım ağrıyor ve hassas
Cemtur Busra-61 benimde o haftalarda ağrı olmuştu normal olduğunu internetten araştırarak öğrenmiştim. Çok uzun sürmedi benimki.
Ayseyldrmx Busra-61 her hamile yaşıyor bu durumu muhtemelen ben be kardeşimde hamileyim ben 8 ayımdayım kardeşim 6 ikimizinde ara ara agrı giriyor göbek deliği çevresine dedikleri gibi rahim büyümesi ve bebek de büyüyor o sebepten başka türlü bişe değil yani canını sıkma 🥰
Mnkfslyem 28+0 benimde hala acı hassasiyet var bazı günler nedense daha fazla oluyor hatta ama doktoruma sormuştum normal rahim büyüdüğü için demişti içiniz rahat olsun
Busra-61 Mnkfslyem çok teşekkür ederim bazen insan tedirgin oluyor işte o bölge ağrıları hep rahim büyümesinden yani
Mnkfslyem Busra-61 evet öyleymiş. O haftalarda bende çok tedirgin oluyordum ama doktorum normal demişti. Ara ara hala devam ediyor dediğim gibi 28. Haftadayım bazı günler dokunamıyorum bile acısından