Hifaefraimm Kaderberatmelek https://resimyukle.io/r/rZmE8ZVHRa. Henüz onbir haftalığım ama erken cıktı göbüşüm
EczSinemltnlk Nurayselvii Maşallah çok tatlısınız🤗 bugün itibariyle 29. haftamıza girdik bizde pamuk kızımla 👼🏻
Nkk 28+0 olduk bizz 🤗🤗 ama fotoğraf eklemeyi bilemedim 🤷🏻♀️😒 Instagram hesabım “bir.üzümün.hikayesi” herkesi beklerimm😍
Saea Kızlar ben 12 haftalık hamileyim. Hiç karnım yok :( ne zaman karnım çıkıcak? Bu arada fazla kilo veriyorum. Çok kötü durumdayım. Karnım hiiiççç yok fazla zayıflıyorum hiç bir şey yemiyorum((
Hifaefraimm Kaderberatmelek allah tazı olsun beş haftalık iken 51 kiloydum suan ise 59kiloyum hiç olmayan göbeyim ieftali gibi cıktı ve cok hoiuma gidiyo😂😂😂
AysezulalGvn Hifaefraimm 8 kilo mu aldınız 10 haftada ay ben son ayımda olmama rağmen alamıyorum kilo falan kaldım öylece ya çok sinir oluyorum 😬🥴😑
Kaderberatmelek Hifaefraimm ay ben ilk hamileliğimde 52 ile hamile kalıp 85 le doğurmuştum😁😁 5 aydan sonra daha çok kilo alınıyor
Hifaefraimm AysezulalGvn yaa ben işte şimdi kusmaktan vercem artık galiba çünkü bir haftadır hiç bişi yiyemiyom kusmaktan necrim döndü