Sermec27 Nurayselvii bizde böyleydik sizler gibi sizde olacaksınız bizler gibi 😁 Not:oğlunu uyutmaya çalışan bir ana 😁🥰
Mminikmucizemmm Nurayselvii evett hayatıma göbek kadın olarak devam edicem galiba durmadan öne gidiyor 😂
Nurayselvii Sermec27 hahahah olalım valla saglikli olsunlar da bosver canım doğurunca veririz inşallah 🤣🤣🥰
Sermec27 Nurayselvii kesinlikle öyle onlar tek bir tırnağı dünyaya bedel sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🥰 vallahi ben 55 le doğuma girdim şimdi 48 kiloyum almaya çalışıyorum alamıyorum
Halimeege Cerenvebebisi canım Google hızlı resim de ilk çıkana tıkla ordan resim yükle yazıyor ona baş resmi yükle sonra yüklenince bağlantı adresini kopyala yapıştır yap bu kadar
Duruliyaninannesi Cerenvebebisi benim bu programda 2 ci gebeligim 4 senedir kullanıyorum hala çözemedim daha dogrusu pekte uğraşmadım ama bilmiyorum 😂
Tugbaa2937 Cerenvebebisi tmm sakin ol 😁 ben Google yazdım happymom resim yükleme diye orda seni yönlendiriyor zaten link kopya sonra ataç isareti yanindaki galeri simgesine link yapıştır oldu bitti daha kolay yoluda vardır herhal