edauyanik MerveNur- ebebekte indirim vardı 160 TL den 80 e düşmüştü ben öyle aldım bence çok kuzum ya bir ay bile giymiyorlar yani
Ankara_06_ Seydakzlgl İnstagramda kokos_anneler_sayfası diye bi sayfadan yaptırdım. Kumaşıda çok güzel yumuşacık çokta kaliteli özenle yapmışlar.
MerveNur- edaer ya yıkamayan var heralde hatta bikaç gün yıkamayın falan diyolar bennde anlamadım nolcak
edaer MerveNur- ya ben instagramda izlediğim videolarda hep çeşmenin altında yıkanırken görüyorum bebekleri😂 giydirmeden kanını falan cok incelemeden temizliyorlar diye biliyordum
Sultann1603 edaer hahah çeşmenin altında çok güldüm 😃yok hortumla sulayıp fircaliyolardir😅 yani bende tam bilmiyorum ama genede bi silip teknolojilerde heralde ya😃😃
smmamoms MerveNur- instagramda astralbaby sayfasına bakabilirsiniz ben de orada yaptıracağım ve 165₺ fiyatı ☺️
rsm_0026 MerveNur- merhaaba ben mira tasarım dan aldım fiyt olrk baya araştrdm digerlerine göre çok çok uygun du 10 parça ve kumaş kalitesi güzel geldi ve çok ilgililer tavsiye ederim instagram: miratasarim diye geçiyor
Sultann1603 edaer en son yeğenim doğduğunda odaya vermişlerdi biyerinde kan flan yoktu ama sacı flan yapışık yapışık kanlıydı tabi😃
smmamoms MerveNur- 10′lu şekilde tam takım battaniyeli keseli isme özel takımdı ancak şu an fark ettim 240₺ yazıyor 😔
Smyydmr MerveNur- bn instagramda wabisabim sayfasına kargo dahil 170 tlye sipariş verdim pztsi kargoya verilcek bile. Hem güvenilir hem iyi bi sayfa 10lu set olarak isimli yaptırdm bi bakın isterseniz. Daha önce de yeğenime yaptırmıştık